MAES Tankstation Donker

MAES tankkaart voor bedrijven aanvragen: maak het jezelf makkelijk

MAES biedt de beste mobiliteitsoplossingen op de markt. Zo, dat is eruit. Maar wat betekent dat nu concreet? Hier maken we je wegwijs in de vele manieren waarop de MAES tankkaart voor bedrijven, de MAES Hybrid Card en de MAES Mobility Card jou een dienst kunnen bewijzen. Onze persoonlijke MAES service is natuurlijk altijd inbegrepen, maar we doen méér. Je MAES tankkaart aanvragen doe je met één druk op de knop.

Maak het verschil met een MAES tankkaart voor bedrijven

MAES tankkaart

MAES tankkaart bedrijven

Voordelig tanken bij 1700 tankstations, zonder extra kosten

 • Gratis je tankkaart aanvragen zonder bijkomende verplichtingen
 • Geen minimumafname of vaste kosten
 • 2x per maand transparante factuur. Geen bonnetjes meer
 • Pas je code zelf aan. Makkelijk te onthouden zo
 • Handige MAES app
MAES mobility card

MAES Mobility Card

Voordelig tanken, laden, parkeren of openbaar vervoer nemen.

 • Eén kaart voor alle mobiliteitsmogelijkheden.
 • Niet alleen tanken, maar ook parkeren, laden, tol betalen, openbaar vervoer of taxi nemen.
 • Plan je reis met de handige Milo-app
 • Maximale btw-recuperatie
 • Internationaal reizen
Hybride-Card Laadpas elektrische auto

MAES Hybrid Card bedrijven

Voordelig tanken en laden bij 1700 Benelux tankstations en 200.000 laadpunten in Europa

 • Goedkoop tarief van €1/maand
 • Al de vertrouwde eigenschappen van je gewone tankkaart
 • Halfmaandelijkse transparante factuur. Geen bonnetjes meer
 • Pas je code zelf aan. Makkelijk te onthouden zo
 • Handige MAES app

Tankkaart bedrijven aanvragen in enkele klikken

 1. Klik op Tankkaart/Hybrid card aanvragen en vul het formulier in. Je adresgegevens worden gevraagd om de kaart op te sturen. Je bankrekeningnummer voor de domiciliëring.
 2. Binnen de 15 minuten ontvang je bevestigingsmail voor je e-mailadres. Niet ontvangen? Controleer je SPAM folder of mail ons op [email protected]
 3. Na bevestiging van je e-mail gaan onze collega’s aan de slag met je aanvraag.
 4. Binnen 7 werkdagen wordt je tankkaart verzonden. Als er extra informatie nodig is, nemen we contact met je op via e-mail.

>> Tanken zonder kosten (geen verborgen kosten)! Voor de Tankkaart (tanken) zijn zowel de aanvraag, kaart als facturering gratis. Enkel voor de Hybrid Card (tanken en laden) is er een kost van slechts €1/maand en een lage transactiekost van 0.5 euro. 

>> 2x per maand facturering en betaling via domiciliëring.

Verschillende merken, één tankkaart

Voordelen van de MAES tankkaart

De MAES tankkaart voor bedrijven past perfect in je broekzak. Het is met andere woorden geen grote kaart, maar ze levert je wél grote voordelen op. Zo tank je met 1.700 stations altijd dichtbij. Bovendien garandeert je MAES tankpas je een mooie brandstofkorting – hoewel je zelf niets betaalt als bedrijven de tankkaart aanvragen. Op het bijbehorende onlineplatform vind je bovendien meteen een helder overzicht van uitgaven en facturatie, en kun je je kaart(en) in een vingerknip deactiveren. En dan is er nog de handige MAES-App waarmee je niet alleen het dichtstbijzijnde station kan vinden maar ook mobiel kunt tanken. Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card, die tanken makkelijk maakt, maar ook parkeren, tol betalen of het openbaar vervoer nemen. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling. Heb je een Hybride of elektrische wagen? Dan zit je met de MAES Hybrid Card op het juiste adres. Hoe een tankkaart aanvragen? Heel eenvoudig via onze website. 

Ontdek hier alle voordelen van een tankkaart! 

MAES tankkaart zonder bedrijfswagen

Tankkaart zonder bedrijfswagen

Bij een tankkaart denk je wellicht meteen aan een bedrijfsauto. Toch hoeft die er niet per se bij te horen. Een tankkaart aanvragen is genoeg als je alleen een tankkaart ter beschikking wil stellen aan je medewerkers. Je moet er in dat geval wel over waken dat je medewerkers hun verplaatsingen telkens correct registreren, want de belastingdienst maakt een onderscheid tussen beroeps- en privéverplaatsingen en woon-werkverkeer. Op onze blog doen we de voor- en nadelen van een tankkaart zonder bedrijfswagen uit de doeken, en bespreken we onder meer het ‘voordeel alle aard’. Je tankkaart aanvragen? Dat doe je via dit formulier.

MAES tankkaart voor zelfstandigen

MAES tankkaart voor zelfstandigen

De MAES tankkaart is niet alleen de perfecte partner voor grote bedrijven. Werk je als zelfstandige in bijberoep, heb je een bvba of een vennootschap? Ongeacht je specifieke situatie levert de MAES tankkaart voor zelfstandigen je een heleboel voordelen op. Jij en/of je medewerkers tanken altijd aan een scherpe prijs bij meer dan 1.700 tankstations. De MAES tankkaart voor zelfstandigen laat zich bovendien vlot online beheren. Klaar voor administratieve vereenvoudiging, financieel voordeel en tijdswinst? Meteen een tankkaart aanvragen, gratis en zonder verplichtingen.

Enkele belangrijke links

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten (bv. hoe een tankkaart aanvragen). Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaarten vergelijken

Meteen een tankkaart aanvragen? Of wil je liever eerst de opties naast elkaar leggen? . Om tankkaarten te vergelijken en zo te weten te komen wat voor jouw situatie de beste tankkaart is, moet je natuurlijk nakijken waar je aan een scherpe prijs kunt tanken – in eender welke provincie. De brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig, goedkoop tanken is bij MAES tanken:

Daarnaast speelt onder meer de grootte van je vloot een rol voor je fleet tankkaart, en het type wagen waarmee je medewerkers rondrijden. En de dekkingsgraad? Die telt uiteraard ook mee. Met MAES zit je op dat vlak alvast goed, zoals je hieronder kunt ontdekken.

Tankkaart aanvragen?

De MAES tankkaart is een multimerken tankkaart

Hoewel onze naam en ons logo op de MAES tankkaart en de MAES Mobility Card prijken, kun je met die handige kaarten bij veel meer stations terecht dan onze 280 eigen stations. Om jou een uitzonderlijk brede dekking te kunnen bieden, sloegen we de handen in elkaar met andere grote stations. Zo kun je met de MAES tankpas onder meer:

Met de kaarten van MAES haal je dus een multimerken-tankkaart in huis: dankzij ons uitgebreid partnernetwerk geniet je altijd de unieke MAES voordelen wat betreft kortingen, online beheer – en veel meer – ongeacht het merk van station. Overtuigd? Hier kan je eenvoudig je gratis tankkaart aanvragen.

Tanken in België

Als zaakvoerder wil dat je medewerkers met een gerust hart de baan op kunnen. MAES komt je tegemoet door een uiterst persoonlijke service te bieden in de stations en tegelijk over de brandstofprijs te waken. Met de MAES tankkaart voor bedrijven betaal je nooit een cent te veel en profiteer je van fikse kortingen. Bovendien zie jij als werkgever perfect waar je werknemers getankt hebben en wat dat kostte. We hebben zelfs een tankkaart voor bedrijven met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt. Tanken in België doe je het slimst met MAES!

Tanken in de Benelux

Moeten je medewerkers vaak voorbij de landsgrenzen om hun job te kunnen uitoefenen? Geen probleem: ook tanken in de Benelux doe je met de multimerken-tankkaart van MAES. Ons ruim partnernetwerk omvat bijvoorbeeld Esso, Texaco, G&V en PMO in België; Haan, Firezone en Vissers in Nederland; en Esso in Luxemburg.

Een tankkaart aanvragen om te tanken in de Benelux? 

 

Op zoek naar het dichtstbijzijnde tankstation?

MAES is altijd in de buurt. Gebruik onze handige en gloednieuwe MAES- app om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden, je kan er zelfs mobiel mee tanken.

Opgelet: waar je ook tankt, wees op je hoede voor skimming. Gebruik nooit betaalautomaten die er abnormaal uitzien en scherm het toetsenbord af met je hand als je je pincode intoetst.

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in

Online beheer van je MAES tankkaart

Benieuwd voor welk bedrag je werknemers deze maand al getankt hebben? Een factuur terug gaan opzoeken? Alle informatie omtrent je MAES tankkaart vind je gewoon… online! Dankzij het uitgebreide portaal volg je het tankgedrag van je personeel nauwlettend op en kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kun je in je persoonlijke online module makkelijk een bijkomende tankkaart aanvragen voor je bedrijf of een tankpas blokkeren.

Ga naar Mijn Maes

 

Een tankkaart aanvragen

Zin om ook te profiteren van de vele voordelen van een MAES tankkaart voor professionals? Je tankkaart aanvragen in enkele eenvoudige stappen:

 • Geef het gewenste aantal tankkaarten en je btw-nummer in
 • Vervolledig en bevestig je gegevens
 • Klik op de bevestiging die je via e-mail ontvangt
 • Ontvang je tankkaart(en) na drie – vijf werkdagen (indien onze kredietcheck positief was)

Nadat je je kaart(en) hebt ontvangen, kun je je code makkelijk personaliseren, zodat je ze nooit vergeet. Je pincode aanpassen kan in elk MAES tankstation en in de tankstations van Desimpel.

Wil je een tankkaart aanvragen, maar geen idee dewelke precies? Ontdek de tips op onze blog om je keuze te vergemakkelijken.

Eenvoudig je tankkaart aanvragen

 

MAES Hybrid Card

Met de MAES Hybrid Card kan je bovendien genieten van al de interessante bovenstaande eigenschappen, maar heb je ook nog eens de mogelijkheden om gebruik te maken van een netwerk van +200.000 laadpunten verspreid over héél Europa. Deze kaart komt wel met een kleine vaste kost, meer daar over kan je hier vinden.

MAES Hybrid tankkaart aanvragen?

 

De MAES PrePaid-tankkaart

Hou jij de financiële touwtjes graag strak in handen? Dan is de MAES PrePaid-kaart iets voor jou (én voor je werknemers). Jij bepaalt het budget, laadt dat vooraf op … en je bent klaar om te tanken. In tegenstelling tot onze multimerken-tankkaart kun je met de prepaid-tankkaart enkel bij Desimpel en bij onze eigen MAES stations terecht. Maar wees gerust, dan heb je nog keuze uit ruim 75 stations. Bovendien krijg je er altijd een voordelige brandstofprijs. Gratis je tankkaart aanvragen? Dat doe je via een eenvoudig formulier.

Mobiel Tanken via de MAES-app

Met onze handige MAES-app kan je kan je met enkele tikken op je smartphone, het dichtstbijzijnde station vinden ernaar navigeren, de pomp vrij zetten en zo maar beginnen tanken. Je hoeft de terminal dus niet meer te passeren en de tankbeurt kom automatisch op je factuur! Tijdwinst, handiger & makkelijker.

Wist je dat je met de MAES-app ook van op afstand de pomp kon vrijzetten?
Heel gemakkelijk als je graag een werknemer of collega wil laten tanken als hij zijn tankkaart niet meteen meeheeft. Je kan van op afstand het station zoeken, een vrije pomp selecteren en vrijzetten. Ter plaatsen zal het lichtje beginnen branden en kunnen ze beginnen tanken.

Voor de veiligheid komt er wel een melding in je app dat je niet zelf op de locatie bent. Zo ben je er ook zeker van dat je nooit een verkeerde pomp op een ander station vrijzet.

Tank je graag bij MAES als particulier?
Ook dat is mogelijk via de MAES-app. Je kan makkelijk je bankkaart toevoegen aan de MAES app en zo de pomp vrijzetten. Zo hoef je niet meer via de terminal passeren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer wijzigen

Op deze pagina kan je éénvoudig je bankrekingnummer laten aanpassen.

0/5 (0 Reviews)

Wat zijn de voordelen van een MAES tankkaart?

We sommen enkele van de belangrijke voordelen even voor je op!

 • Multimerken tankkaart: 1700 tankstations ter beschikking
 • Altijd een scherpe brandstofprijs voor je personeel
 • Gratis aanvraag zonder bijkomende verplichtingen
 • Onze tankpas voor bedrijven beheer je makkelijk online
 • Pas de code van je tankpas zelf aan
 • 2x per maand transparante factuur
0/5 (0 Reviews)

Hoe tank ik met mijn MAES tankkaart?

Aan het station ga je naar de terminal, je steekt de kaart erin, na OK trek je de kaart er uit, je kiest het product en vervolgens de pomp en dan kan je beginnen tanken.

0/5 (0 Reviews)

Hoe moet ik de code van mijn MAES tankkaart aanpassen?

De pincode kan je snel en makkelijk aanpassen, hiervoor dien je te gaan naar één van onze eigen tankstations, dit gaat dus niet bij onze partners, daar selecteer je “andere producten” waar je de optie vindt om de pincodes aan te passen.

Je kan de pincode opvragen via mail, let wel op dat je dit doet met je geregistreerde e-mail adres.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik ook een tankkaart aanvragen als ik geen bedrijfswagen heb?

Een tankkaart en een bedrijfswagen gaan bij de meeste ondernemingen hand in hand. Maar het is niet de enige manier om je werknemers meer comfort te bieden. Je kan bijvoorbeeld ook alleen een tankkaart ter beschikking stellen, zonder dat die gepaard gaat met een firmawagen. Neem hier een kijkje voor meer info.  

0/5 (0 Reviews)

Kan ik voor meerdere bedrijven een tankkaart aanvragen?

Je kan via onze website meerdere aanvragen doen, let wel op dat je voor elke aanvraag best een ander e-mail adres opgeeft. Indien je het toch graag via 1 e-mail adres wilt regelen, neem dan even contact op via mail of geef dit even mee in de opmerkingen. Dan kijken wij dit even na.

0/5 (0 Reviews)

Hoe worden de MAES tankkaarten opgestuurd?

De tankkaarten worden geblokkeerd opgestuurd via de post. Je moet deze dan nog even activeren via “mijn MAES” of via mail. De login gegevens krijg je hiervan via mail. Zo kunnen we fraude of diefstal voorkomen.

0/5 (0 Reviews)

Hoe kan ik mijn tankkaart het beste beveiligen?

Je kan de tankkaart steeds in je wagen leggen of deze gewoon in je portefeuille laten, let er zeker op dat je de pincode niet bij de kaart legt. Zo is het voor mensen met slechte bedoelingen maar al te makkelijk om je kaart te gebruiken

0/5 (0 Reviews)

Kan ik meerdere tankkaarten aanvragen?

Via onze website kan je makkelijk de aanvraag doen, daar kan je ook het gewenste aantal kaarten opgeven.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik de MAES Prepaid Card gebruiken als cadeaukaart?

Zeker en vast, je kan bij ons de kaart aanvragen en er vervolgens een bedrag op laten zetten. Dan kan deze kaart gewoon gebruikt worden als cadeaukaart.

0/5 (0 Reviews)

Hoe kan ik mijn MAES Prepaid Card opladen?

Indien je al een prepaid kaart hebt die je graag terug oplaadt, kan je ons even contacteren via mail en kan je dan het afgesproken bedrag overschrijven.

0/5 (0 Reviews)

Staat er een limiet op mijn tankkaart en kan ik deze verhogen?

Je kan kiezen welke limiet je op de Maes Mobility Prepaid kaart zet met een minimum van 50 €, hiervoor neem je best even contact op via mail.

De tankkaarten worden verstuurd met een standaardlimiet van €250 per week. Maar indien gewenst kan je een andere limiet instellen, dit kan per dag, week of maand zijn. Niet elk bedrag is mogelijk, maar je kan ons steeds even contacteren via mail en wij brengen dit meteen in orde.

0/5 (0 Reviews)

Waar kan je overal terecht met je MAES prepaid kaart?

Met je MAES Prepaid kaart kan je terecht op onze eigen stations, dus niet op deze van onze partners. Je kan ze gemakkelijk selecteren op de stationfinder door “pre-paid” aan te vinken.

0/5 (0 Reviews)

Welke tankkaart moet ik kiezen? Kan ik tankkaarten vergelijken?

Indien je gewoon moet tanken in de Benelux kan je best de MAES tankkaart kiezen. Deze kaart komt zonder extra kosten of kleine lettertjes. Je tankt steeds aan een scherpe prijs en hebt altijd een station in de buurt. Heb je nood aan meer functies? Dan is de MAES Mobility Card iets voor jou. Geef je graag iemand een tankbeurt cadeau? Dan kan je natuurlijk ook terecht bij onze MAES Prepaidkaart of cadeaukaart.

Op deze pagina krijg je enkele belangrijke tips om tankkaarten te vergelijken! Neem gerust een kijkje!

0/5 (0 Reviews)

Is de MAES tankkaart internationaal geldig?

Met de MAES tankkaart kan je tanken over heel de Benelux. De MAES Mobility Card geeft dan echter de mogelijkheid om ook in de rest van Europa te tanken.

0/5 (0 Reviews)

Ik zou graag mijn MAES tankkaart stopzetten, hoe ga ik te werk?

Indien je de kaart wil stopzetten kan je de kaart snel even blokkeren via “Mijn MAES“, je hoeft de kaart niet terug te zenden. Eens geblokkeerd kan men deze niet meer gebruiken.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik mijn nieuwe MAES tankkaart ook afhalen bij mijn lokaal tankstation?

Indien je dit even laat weten bij de aanvraag of in de mail kan je deze kaart ook gewoon afhalen op het hoofdkantoor of op één van onze bemande tankstations. Bij dit laatste moet je dit wel even meegeven en kan het ook even duren vooraleer één van onze techniekers daar passeert.

0/5 (0 Reviews)

Wat wordt er juist nagekeken door de kredietleverancier?

De kredietverzekeraar baseert zich op alle informatie die over je firma beschikbaar is (jaarrekeningen, sectorgegevens, historie,…). Een negatief advies wil zeker niet zeggen dat je geen tankkaart van MAES kan aanvragen, maar mogelijks vragen we in dat geval wel een waarborg.

0/5 (0 Reviews)

Waarom moet ik een schatting aangeven tijdens mijn aanvraag?

De schatting helpt ons om de bepalen of de standaardlimiet van 250 € per week voldoende is.

0/5 (0 Reviews)

Ik heb onlangs een tankkaart aangevraagd, wanneer mag ik deze verwachten?

We trachten de tankkaarten steeds binnen de drie werkdagen te versturen, dan hangt het natuurlijk af van wanneer de post deze zal leveren. Maar binnen een tiental dagen zou je deze zeker moeten hebben!

0/5 (0 Reviews)

Ik heb een vloot wagens, kan ik een offerte aanvragen?

Je kan een offerte aanvragen via mail. Vermeld zeker het aantal tankkaarten en het geschatte volume zodat wij een passende offerte kunnen opmaken.

0/5 (0 Reviews)

Hoe vraag ik een (extra) tankkaart aan?

Je kan makkelijk via “mijn MAES” een extra tankkaart aanvragen, dit kan ook via mail of je kan bellen naar 03 889 89 89

Ben je nog geen klant? Dan kan je makkelijk hier alle informatie terugvinden van de tankkaarten en daar kan je ook meteen een tankkaart aanvragen. Ben je al klant en wil je een extra tankkaart dan kan dit via mijn MAES, telefonisch, via mail of het contactformulier.

0/5 (0 Reviews)

Moet ik een waarborg betalen voor een tankkaart?

Wij werken met een kredietverzekeraar. Indien deze zijn goedkeuring geeft, is er geen waarborg nodig. Indien we een negatief advies krijgen, bv bij een nieuw bedrijf of wanneer er wat betalingsproblemen waren, kan het zijn dat wij een waarborg vragen. Meestal komt dit overeen met wat je denkt te tanken op een maand tijd. Wanneer we later een positief antwoord krijgen of wanneer je besluit te stoppen om met ons te werken dan krijg je deze waarborg natuurlijk terug behoudens alle bedragen zijn vereffend.

0/5 (0 Reviews)

Mijn MAES tankaart is geblokkeerd, wat nu?

 • Gaat dit om een nieuwe MAES tankkaart? Kijk dan zeker even na of je hem geactiveerd hebt. Dit kan je via MIJN MAES doen of via mail.
 • Gaat dit om een al gebruikte kaart, kijk dan zeker even na of de laatste rekening in orde is. Soms gaat een domiciliëring niet door en wordt de kaart automatisch door ons systeem geblokkeerd. Bij betaling zetten we deze natuurlijk ook meteen terug vrij.

Indien alle rekeningen in orde zijn kan het ook gewoon zijn dat de kaart defect is. Laat ons dit even weten via mail en we kijken dit na!

Indien je nog een openstaand saldo hebt, worden de kaarten automatisch geblokkeerd. Je kan dit steeds manueel overschrijven om dit zo in orde te brengen of je kan even wachten. Wij bieden dit automatisch een 2e keer aan in de loop van de maand. Indien er toevallig een dubbele betaling zou van komen dan storten wij dit natuurlijk zo snel mogelijk terug.

0/5 (0 Reviews)

Mijn MAES tankkaart is onleesbaar, wat nu?

Indien je tankkaart onleesbaar is kan je best een nieuwe kaart aanvragen, de aanvraag is gratis en zo kan je steeds snel & makkelijk weer verder.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik bepaalde producten blokkeren voor mijn MAES tankkaart?

Je tankkaart staat standaard open voor al onze producten, je kan via “mijn MAES” wel bepaalde producten blokkeren. Zo kan je nooit verkeerd tanken of kunnen je werknemers geen andere producten tanken. Je kan dit ook aangeven tijdens de aanvraag.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik alle producten tanken met mijn MAES tankkaart?

Je tankkaart staat standaard open voor al onze producten, je kan via “mijn MAES” wel bepaalde producten blokkeren. Zo kan je nooit verkeerd tanken of kunnen je werknemers geen andere producten tanken. Je kan dit ook aangeven tijdens de aanvraag.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik mijn MAES tankkaart koppelen aan ESSO punten?

De ESSO punten zijn van ESSO zelf, meer informatie vind je op hun website.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik een lijst met al mijn tankkaarten verkrijgen?

Via “mijn MAES” krijg je een overzicht van al je  tankkaarten.

0/5 (0 Reviews)

Kan ik een lijst met al mijn tankbeurten verkrijgen?

Via “mijn MAES” kan je een overzicht opvragen van de tankbeurten van een bepaalde periode.

0/5 (0 Reviews)

Hoe moet ik mijn MAES tankkaart activeren

De tankkaart kan je activeren via “mijn MAES“, een half uurtje na activatie zal deze werken in de stations.

0/5 (0 Reviews)

Op welke stations kan ik terecht met mijn MAES tankkaart

Met MAES ben je zeker van een groeiend tankkaartnetwerk van nu al 1700 tankstations in de Benelux. Zelf hebben we een 300-tal stations onder eigen beheer en dit onder de kleuren MAES, OCTA+, DESIMPEL, SHELL & ESSO. Deze laatste 2 merken hebben ook stations in beheer door concullega’s. Maar je kan hier ook steeds terecht met je MAES kaart. Daarnaast kan je ook tanken bij TEXACO, G&V, PMO, FIREZONE, DE HAAN,…. Er zal altijd wel een station in je buurt zijn met de MAES tankkaart!

0/5 (0 Reviews)

Kan ik als particulier een MAES tankkaart aanvragen?

Onze tankkaarten zijn voor bedrijven & zelfstandigen. Een tankkaart voor particulieren bieden we niet aan. Maar via de MAES-app kan je wel makkelijk je bankkaart registreren. Hiermee kan je genieten van onze scherpe prijzen, mobiel tanken en punten sparen!

0/5 (0 Reviews)

Is er een afnameplicht bij een MAES tankkaart?

Voor onze tankkaart is er geen afnameplicht, indien je dus een maandje niet moet tanken krijg je van ons geen factuur.

0/5 (0 Reviews)

Zijn er vaste kosten aan een tankkaart?

Onze tankkaart is gratis, je hebt dus geen vaste kosten, administratiekosten of een afnameplicht. Je betaalt gewoon 2x in de maand wat je getankt hebt.

0/5 (0 Reviews)

Ik heb 3 x maal een verkeerde pincode ingegeven, wat nu?

Je kan de tankkaart via mail opnieuw laten deblokkeren, let wel op dat je dit doet met je geregistreerde e-mail adres.

0/5 (0 Reviews)

Ik vermoed een vorm van fraude met mijn tankkaart, wat nu?

Indien je denkt dat er een geval van skimming of fraude plaats vindt op onze stations gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen, zo kunnen we dit meteen nakijken. Je kan hiervoor bellen naar 03 889 89 89, ons mailen of ons contacteren.

0/5 (0 Reviews)

Welke andere tankkaarten worden aanvaard bij MAES?

MAES werkt met een resem aan partners samen, hierdoor hebben we ons tankkaartnetwerk kunnen vergroten naar 1700 stations in de Benelux. Hierdoor kan je met de kaarten van deze partners natuurlijk ook terecht bij MAES. Via onze stationfinder kan je zien welke kaarten waar worden aanvaard.

0/5 (0 Reviews)
Meer tonen

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!