mazout-tanken-tankstations-MAES

Over ons

De beginjaren

MAES werd in de jaren ‘60 opgericht door Jozef (Jef) Maes. Toen was het nog een lokale onderneming, die Beverol-Oil-smeermiddelen verkocht aan garages en industrie. Later werd het gamma uitgebreid met gasolie voor particulieren.

De stap naar benzinestations

De jaren erop kwam MAES in een stroomversnelling terecht, tot uiteindelijk de volledige waaier aan brandstoffen tot het aanbod behoorde. In de jaren ’70 opende MAES haar eerste vrije pompen. In de jaren ‘80 versterkten eerst Dirk en daarna Luc Maes de zaak, en dat was meteen het startschot voor de uitbouw van een lokaal netwerk van benzinestations onder eigen naam “Maes”. In 2013 werden bijna 40 stations in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant overgenomen van Esso en sindsdien groeide het aantal stations gestaag naar het huidige aantal van bijna 300 stations.

MAES

In 2018 moderniseert MAES haar huisstijl en logo zonder de roots met het verleden te vergeten. Wist je dat je met de MAES tankkaart al kan tanken bij meer dan 1700 stations in de Benelux? Daarnaast kan je bij ons terecht voor elk type brandstof. Dus naast diesel en benzine ook LPG, CNG en elektriciteit. In het tweede kwartaal van 2018 lanceert MAES de MAES Mobility Card, waarmee bedrijven hun werknemers met 1 kaart al hun mobiliteitsgerelateerde diensten kan laten afnemen. Ook zijn we een specialist in AdBlue(r) die we leveren vanaf veel van onze tankstations maar ook in bulk of via ons AdBlue Proximity concept. Naast het leveren van brandstof zijn we ook heel bekwaam in het plaatsten van opslagtanks. Heb je al een opslagtank? Dan kunnen we je tank controleren of die nog aan de vereisten voldoet. In onze tankstations of geleverd aan je bedrijf heb je de volledige waaier smeermiddelen van Total ter beschikking. Vandaag de dag behoort MAES bij de top van de zelfstandige energiespelers in België.

Heb je vragen over dit product of wil je een bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op!