Prepaid tankkaart MAES: betaal nooit te veel

MAES

MAES - prepaid card
  • Leg vooraf je budget vast
  • Enkel te gebruiken in de MAES tankstations
  • Altijd de laagste brandstofprijs
  • Gratis aanvraag zonder bijkomende verplichtingen
  • Beheer je prepaid tankkaart online
  • Pas je code zelf aan
  • Mobiel tanken met de MAES-App
Ik vraag mijn Prepaid tankkaart aan
Gratis en zonder verplichtingen

De MAES Prepaid tankkaart is de ideale tankkaart voor werknemers en werkgevers die graag weten waar ze aan toe zijn. Je laadt vooraf een bepaald bedrag op, en hop: tanken maar! Onze Prepaid tankkaart is bovendien gratis en biedt je een mooie brandstofkorting.

Wat maakt de MAES Prepaid tankkaart uniek?

Jij bepaalt het budget, en daar krijg je heel wat voor terug. Want bij MAES bieden we een standaardkorting op de officiële maximumprijs in België. Is het aan de pomp toch goedkoper? Geen probleem, dan verrekenen we alleen het lagere pomptarief. Zo betaal je altijd de laagste prijs!

Snel navigeren:

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenGoedkoop tankenTankkaart particulier
Tankkaart ZelfstandigeTankkaart – MAES Tankkaart – Octa+ Tankkaart
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco TankkaartMAES-App

Betaal vooraf

Met de MAES Prepaid tankkaart betaal je nooit meer dan het bedrag dat je op voorhand hebt opgeladen. Geen onaangename verrassingen dus. De perfecte oplossing voor wie zijn budget strak wil monitoren! Opgelet: door de verwerkingstijd van het betaalsysteem en de pomp, kan het zijn dat je niet het gehele bedrag op de kaart kan tanken. Bij een station waar je cash kunt betalen, gaat dit om slechts enkele centen. Bij een station zonder cashmogelijkheden, kan dit iets meer zijn.

Enkel te gebruiken bij MAES

We hebben net geen 300 eigen tankstations. Hier kan je dus terecht met je MAES Prepaid tankkaart. Wens je toch een ruimer netwerk? Dit is mogelijk met onze standaard MAES tankkaart. Dankzij ons partnernetwerk kun je ook tanken bij ESSO, SHELL, G&V, Bruno-group, Uhoda & PMO. Dat zijn meer dan 1700 tankstations in België, Nederland & Luxemburg. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation.

Altijd de laagste prijs

We bieden een standaardkorting op de officiële maximumprijs in België. Is het aan de pomp toch goedkoper? Geen probleem, dan verrekenen we alleen het lagere pomptarief. Zo betaal je altijd de laagste prijs!

Gratis aanvraag

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig, ook de tankkaartvoordelen zijn indrukwekkend. Zo hoef je niet te betalen voor de aanvraag van je prepaid tankkaart. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Online beheer

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke onlinemodule van je prepaid tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent.

Pas je code zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES-prepaid tankkaart personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

Handige nieuwe MAES app

Als handig extraatje heb je nu ook onze MAES-app een handige app waarmee je steeds het dichtstbijzijnd station van MAES kan vinden waar je met je prepaid tankkaart kan betalen. Je kan meteen de producten en prijzen raadplegen en er naar navigeren.

Mobiel tanken met de app

Met de MAES-app kan je voortaan ook mobiel tanken. Met enkele klikken in de app zet je zo de pomp vrij en kan je meteen gaan tanken. Je hoeft dus niet meer via de terminal te passeren.

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van Brandstoffen Maes. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Kan ik de MAES Prepaid Card gebruiken als cadeaukaart?

Zeker en vast, je kan bij ons de kaart aanvragen en er vervolgens een bedrag op laten zetten. Dan kan deze kaart gewoon gebruikt worden als cadeaukaart.

Waar kan je overal terecht met je MAES prepaid kaart?

Met je MAES Prepaid kaart kan je terecht op onze eigen stations, dus niet op deze van onze partners. Je kan ze gemakkelijk selecteren op de stationfinder door “pre-paid” aan te vinken.

Staat er een limiet op mijn tankkaart en kan ik deze verhogen?

Je kan kiezen welke limiet je op de Maes Mobility Prepaid kaart zet met een minimum van 50 €, hiervoor neem je best even contact op via mail.

De tankkaarten worden verstuurd met een standaardlimiet van €250 per week. Maar indien gewenst kan je een andere limiet instellen, dit kan per dag, week of maand zijn. Niet elk bedrag is mogelijk, maar je kan ons steeds even contacteren via mail en wij brengen dit meteen in orde.

Een tankkaart aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen