AdBlue tanker

AdBlue®

Nu AdBlue steeds belangrijker wordt zorgen wij ervoor dat jij ook makkelijk aan AdBlue®  kan geraken. In veel van onze tankstations kan je nu al AdBlue® tanken.

Dit met de vrachtwagen en de gewone wagen. De dichtstbijzijnde locaties kan je altijd makkelijk vinden met onze stationfinder. Even snel filteren op het product AdBlue en je kan meteen het dichtstbijzijnde station vinden. Dit netwerk gaan we ook blijven uitbreiden zodat je nooit ver moet omrijden om AdBlue bij te vullen.

AdBlue levering

Maar wist je dat je AdBlue® ook gewoon kan laten leveren op je bedrijventerrein. Zo win je tijd en geld. Wanneer je gewoon de AdBlue® kan bijvullen op je bedrijventerrein moet je natuurlijk niet meer omrijden via een tankstation, zo win je meteen heel wat tijd en tel al deze tijd eens op? Daarnaast kan je de AdBlue® in grotere volumes kopen, wat natuurlijk ook een scherpere prijs betekent. Zo spaar je op jaarbasis meteen een leuk bedrag uit. Tijd & Geld makkelijk gewonnen dankzij MAES.

Welke opties bieden we bij MAES aan voor AdBlue®?

Bij MAES kan je terecht voor verschillende opties om AdBlue te kopen. Dit kan in een zakje van 3,5l of busjes van 5-10l in onze shops en op het hoofdkantoor tot je eigen installatie op je bedrijventerrein. Hieronder lijsten we even alles makkelijk op, zodat je meteen de opmaat gemaakte optie voor je bedrijf kan vinden.

  • Shops: In de shops kan je terecht voor een zakje van 3,5 liter, dit heeft meteen een makkelijke opening om bij te vullen. Je kan hier ook terecht voor busjes van 5 liter en 10 liter.
  • Tankstations: In vele van onze tankstations kan je ook terecht voor AdBlue aan de pomp, dit voor zowel de personenwagen als de vrachtwagen. Dit netwerk blijven we uitbreiden zodat je nooit ver om moet!
  • Levering: AdBlue® laten leveren of komen ophalen bij het hoofdkantoor kan in vaten en IBC containers. Hiervoor hebben we ook verscheidene pompopties zodat je makkelijk van op je bedrijf kan bijvullen.

Voor de prijzen kan je ons steeds even contacteren.

Voor de IBC containers en de vaten hebben we ook handig materiaal om makkelijk en snel te kunnen tanken. In het PDF bestandje onderaan de pagina kan je alles terug vinden. Voor de prijzen of meer info hiervan kan je ons ook even contacteren. 

AdBlue Proximity

Als laatste optie bieden wij ook AdBlue Proximity aan. Dit is onze meest comfortabele én besparende oplossing voor je AdBlue-verbruik. Je kiest hier afhankelijk van je behoefte voor het juiste pakket en wij doen de rest! Voor meer info kan je steeds terecht op onze AdBlue Proxmity pagina.

OptiSpray

Wanneer je bij ons AdBlue® wilt bestellen kan je ook AdBlue® OptiSpray bestellen. OptiSpray is vooral benodigd bij dieselmotoren waarbij sprake is van een lage gemiddelde belasting van de motor, rijgedrag met veel “stoppen-en-weer-optrekken” en een hoge mate van stationair draaien. Ook is het voor motoren van sommige merken met een lagere uitlaatgastemperatuur beter om OptiSpray in plaats van AdBlue® te gebruiken

AdBlue materiaallijst

Vraag hier je bestelling of offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is AdBlue®?

AdBlue® is een vloeibare oplossing die bestaat uit gedemineraliseerd water en ureum. Deze vloeistof wordt gebruikt als aanvulling op dieselvoertuigen om ‘schoner’ te rijden. De giftige uitlaatgassen worden omgevormd tot water en stikstof. Op die manier kan je soms toch toegang krijgen tot lage emissiezones. Een voorwaarde is wel dat het voertuig voorzien is van een uitlaatgas katalysator met SCR-techniek.

AdBlue® wordt in een afzonderlijke tank meegevoerd en kan je zelf bijvullen of door je lokale garagist.

Waar kan ik overal AdBlue® vinden op de tankstations?

AdBlue® kan je bij ons op een aantal stations verkrijgen. Via onze stationfinder kan je makkelijk selecteren op product, zo ook op AdBlue® voor personenwagens & voor vrachtwagens

Kan ik AdBlue® verkrijgen in de shop?

In onze shops kan je steeds terecht voor AdBlue® in busjes. Maar een aantal van onze stations hebben dit ook gewoon aan de pomp. Kijk even op onze stationfinder voor de locaties.

Kan ik AdBlue® in bulk bestellen en afhalen of laten leveren?

Ja, bij MAES kan je terecht voor verscheidene opties om je AdBlue® te bestellen en af te halen, neem hier een kijkje voor meer info!

Kan ik overal waar er AdBlue® is tanken met de personenwagen?

Nee, op sommige stations is er enkel AdBlue® voor vrachtwagens beschikbaar. Ga even via onze stationfinder en selecteer daar AdBlue voor personenwagens of vrachtwagens om je gewenste product te vinden.