MAES Zulte

Premium brandstoffen bij MAES.

Bij MAES hebben we verschillende brandstoffen aan de pomp. Naast de gewone benzines en diesel hebben we vaak ook Premium brandstof. Je moet hiervoor iets meer betalen, maar deze brandstoffen hebben een nog betere kwaliteit. Wees gerust, met de gewone Euro 95 en diesel heb je al een uitstekende brandstof. Maar zeker voor bepaalde wagens, zoals oldtimers hebben we ook premium benzines en diesel, die dankzij enkele additieven nog beter zijn voor je auto. Ze hebben een reinigend effect en zorgen voor meer energie uit elke druppel brandstof. Ontdek ze hieronder.

Premium benzines

Voor de benzine wagens heb je naast de standaardbenzine van Euro 95 ook al Euro 98 op heel wat stations. Deze benzine is beter geschikt voor wagens met een hoger vermogen. Maar daarnaast hebben we ook SHELL V-POWER BENZINE en SYNERGY SUPREME+ PREMIUM BENZINE.

  • SHELL V-POWER Benzine, kan je uitsluitend vinden op onze SHELL-stations. Het heeft net zoals Euro 98 een hoger octaan getal dan de gewone benzine en dit zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof om op de juiste moment gelijkmatig te ontbranden. Zo krijg je meer energie uit elke druppel benzine.

Het heeft tot 3x meer reinigende moleculen hebben dan de gewone benzine en dit zorgt voor minder vuilafzetting op de belangrijke motoronderdelen. In sommige gevallen kan het zelfs tot 80% van de vuilafzetting verwijderen. Dit zorgt voor nog betere motorprestaties. Het zorgt ook voor een vermindering aan wrijving in de motor, want zorgt voor minder energieverlies.

  • SYNERGY SUPREME+ Premium Benzine, kan je dan weer uitsluitend vinden op onze ESSO-stations. Het heeft net zoals de SHELL V-Power benzine meer reinigende kracht dan de gewone Euro 95 Benzine. Hoe schoner de wagen hoe beter hij kan presteren. Het heeft ook zoals het premium product bij SHELL een hoger octaangetal wat het kloppen helpt te verminderen bij auto’s met een hoger vermogen.Daarnaast zijn er via een additief ook nog extra moleculen toegevoegd om de wrijving in de motor te verminderen. Dit helpt tegen de slijtage en laat alles efficiënter werken. Als laatste is het ook ontworpen om meer vervelende bezinksels uit de motor te verwijderen, wat helpt om beter voor u motor te zorgen en u zuiniger laat rijden. Het product is ook aangeraden voor de al oudere motors van oldtimers.

Al deze premium benzines kan je in elke benzine motor en ook afwisselend gebruiken.

Premium diesels

Bij onze dieselbrandstoffen hebben we naast de gewone diesel ook premium diesels. Dieselmotoren hebben de laatste jaren een razendsnelle evolutie ondergaan en stellen steeds hogere eisen aan de getankte brandstof. Daarom hebben we met onze eigen MAES Diesel B7 Supremium, ESSO Synergy Supreme+ premium diesel en SHELL V-Power diesel ook premium diesels beschikbaar voor onze klanten.

  • DIESEL B7 SUPREMIUM, deze kan je uitsluitend op onze MAES-stations Deze diesel doet nog een schepje bovenop de gewone diesel. Dankzij een extra additievenpakket, ontwikkeld in samenwerking met Wynn’s heeft deze diesel een hogere reinigingskracht wat zorgt voor een schonere motor, zuiverdere verbranding, meer vermogen & minder emissie.
  • SYNERGY SUPREME+PREMIUM DIESEL, kan je dan weer uitsluitend vinden op onze ESSO-stations. Door het toevoegen van extra moleculen aan de Synergy Supreme+ diesel, zorgen we er voor dat de brandstof meer reinigingskracht heeft in vergelijking met de normale diesel. En zijn ze ontworpen om meer vermogen te geven. Zo helpt de Synergy Supreme+ Diesel beter voor uw motor te zorgen waardoor deze beter presteert.

Als laatste is het ook ontworpen om meer vervelende bezinksels uit de motor te verwijderen, wat helpt om beter voor u motor te zorgen en u zuiniger laat rijden. Het product kan in elke diesel motor en kan je ook afwisselend gebruiken.

  • SHELL V-POWER DIESEL, kan je uitsluitend vinden op onze SHELL-stations. SHELL V-POWER Diesel heeft een unieke formule door toevoeging van bepaalde additieve. Dit zorgt voor een meer effectieve verbranding van de brandstof. Zo kan men meer energie halen uit elke druppel diesel.

Daarnaast zorgt het er ook voor dat er geen vuilafzettingen meer plaats vinden en zorgt het er voor dat de bestaande vuilafzettingen ook verwijderd kunnen worden door Shell V-POWER diesel.  Een properdere motor zorgt voor een zuinigere motor. Het product kan in elke diesel motor en kan je ook afwisselend gebruiken. 

Al deze producten kan je in elke diesel motor en ook afwisselend gebruiken.

Hernieuwbare diesel

Naast onze premium diesel hebben we ook nog een volledig hernieuwbare diesel, namelijk DIESEL XTL-HVO. HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil en is een 100% biologische diesel die het milieu veel minder belast. Ontdek deze milieuvriendelijke brandstof hier.

Veelgestelde vragen

Ik heb tijdens het tanken de melding gekregen “U kan tanken tot €375?”

Wanneer je een betaalkaart gebruikt om via de terminal van een tankstation de pomp vrij te zetten wordt er een bedrag gereserveerd op je rekening omdat het te betalen bedrag nog niet gekend is. Dat bedrag kan je vergelijken met een waarborgsom (ook wel pre-authorisatie genoemd). Dit is zo op elk tankstation in Europa en in navolging van de Europese wetgeving.

Het bedrag kan maximaal €375 zijn, maar in geen geval wordt er €375 afgerekend. Van zodra je de tankbeurt beëindigd gaat het gereserveerde bedrag terug worden vrijgegeven en wordt je rekening gedebiteerd met het exacte bedrag van je tankbeurt. Normaal gezien duurt dit enkele minuten. Indien het toch langer zou duren kan je steeds contact opnemen met je bank zodat ze dit terug kunnen vrijgeven. Wij reserveren dit bedrag niet en kunnen dit dus ook niet vrijgeven.

Mijn kaart zit geblokkeerd in de automaat, wat nu?

Neem even contact op met ons en we helpen je met plezier verder.

Bij welke stations buiten MAES kan ik nog terecht met een MAES tankkaart?

Met MAES ben je zeker van een groeiend tankkaartnetwerk van nu al 1700 tankstations in de Benelux. Zelf hebben we een 300-tal stations onder eigen beheer en dit onder de kleuren MAES, OCTA+, DESIMPEL, SHELL & ESSO. Deze laatste 2 merken hebben ook stations in beheer door concullega’s. Maar je kan hier ook steeds terecht met je MAES kaart. Daarnaast kan je ook tanken bij TEXACO, G&V, PMO, FIREZONE, DE HAAN,…. Er zal altijd wel een station in je buurt zijn met de MAES tankkaart!

Hoe gebruik ik mijn tegoed bon?

Uw tegoedbon blijft 60 dagen geldig in het station van uitgifte. Om deze te gebruiken drukt u op het scherm en kiest u tanken, uw brandstof en pompnummer en daarna tegoed bon uw code ingeven en u kan  tanken

Voor het bedrag aangeven op de bon. Was u een toevallige passant neem dan contact op met ons en wij verzorgen de terugbetaling.

Waar kan ik lpg tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor LPG. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik petroleum tanken

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Petroleum. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik gasolie tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Gasolie. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Ik heb mijn kaart in de geldgleuf gestoken

Meestal komt uw kaart er na enkele minuten gewoon terug uit. Indien dit niet zo is dan belt u best met card stop. Uw kaart zal voor uw veiligheid geblokkeerd worden en u ontvangt een nieuwe. Onze machine zal uw kaart voor uw veiligheid onbruikbaar maken.

Het papier was op voor een ticketje te printen, wat nu?

Indien je een ticketje wou printen en het papier was op kan je ons steeds even mailen of contacteren. Wij kunnen dan voor jou het nodige doen. Geef hier ook wel zeker het station even mee zodat we dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen voor andere klanten.

Er is geld in de automaat blijven steken, wat nu?

Graag ons dan zo snel mogelijk contacteren. Zo kunnen we zo snel mogelijk een technieker ter plaatse sturen om dit euvel op te lossen. Anders kan het ook voor de volgende klanten problemen geven. Aan de telefoon kan je dan ook meteen even je gegevens achterlaten waarmee we het kwijtgeraakte bedrag dan kunnen terugstorten.

Ik heb geld in de automaat gestoken en niet alles kunnen tanken

Héél soms kan het even foutlopen bij de betaling of bij het tanken. Indien je dit voor hebt kan je ons dit steeds even laten weten via het klachtenformulier. Daar kan je dan alle informatie achterlaten waarop wij het gaan bekijken en het bedrag mee kunnen terugstorten.

Meer tonen

Een tankkaart voor bedrijven aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen