De laadpas van MAES: De MAES Hybrid Card

MAES

Hybride-Card Laadpas elektrische auto
 • Ruim 200.000 laadpunten in de Benelux
 • Laag tarief van €1/ maand en kleine transactiekost van 0.50 euro (tijdelijke aanbieding)
 • Pas de code van je kaart zelf aan
 • 2x per maand transparante factuur
 • Makkelijk online beheer
 • Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart
 • Mobiel tanken met de MAES-App

Met de nieuwe MAES laadpas voor je elektrische auto kan je niet alleen tanken maar ook gebruik maken van het grootste oplaadnetwerk verspreid in de héle Benelux. Dit aan een klein tarief van slechts €1/maand (excl. opladen) en een kleine transactiekost van 0.50 euro. Zo kan je met je elektrische of hybride wagen overal laden in België en daar buiten!

Heb je al tankkaarten bij MAES, en wil je hier graag een Hybrid Card van maken? Contacteer ons dan gewoon via deze weg of via mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt! 

Vraag in slechts enkele klikken jouw Hybrid Card aan

 1. Klik op Hybrid Card aanvragen en vul het formulier in. Je adresgegevens worden gevraagd om de kaart op te sturen. Je bankrekeningnummer voor de domiciliëring.
 2. Binnen de 15 minuten ontvang je bevestigingsmail voor je e-mailadres. Niet ontvangen? Controleer je SPAM folder of mail ons op [email protected]
 3. Na bevestiging van je e-mail gaan onze collega’s aan de slag met je aanvraag.
 4. Binnen 7 werkdagen wordt je tankkaart verzonden. Als er extra informatie nodig is, nemen we contact met je op via e-mail.

>> Tanken zonder kosten (geen verborgen kosten)! Voor de tankkaart (tanken) betaal je voor zowel de aanvraag, kaart als facturering helemaal niks. Enkel voor de Hybrid Card (tanken en laden) is er een maandelijkse kost van slechts €1/maand en een kleine transactiekost van 0.50 euro.

>> 2x per maand facturering en betaling via domiciliëring.

Verschillende merken, één tankkaart

Waarom de MAES laadpas voor je elektrische auto de beste keuze is:

Met deze elektrische laadkaart heb je al de vertrouwde kwaliteitsvolle eigenschappen van je gewone MAES-tankkaart, máár daarbij krijg je nog eens een enorm groot netwerk van laadpunten verspreid over de hele Benelux. Zo kan je met je gewone wagen, hybride wagen of elektrische wagen steeds terecht bij een tankstation of laadpaal.

Maak nu gebruik van ons tijdelijk tarief voor de MAES Hybrid Card voor maar €1 per maand (excl. opladen) en een kleine transactiekost van 0.50 euro.

Ruim 200.000 oplaadpunten in de Benelux

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over de hele Benelux. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier heb je de laadkaart voor elektrische auto’s in België  en hier de laadkaart elektrische auto’s in Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES-laadpas voor een elektrische auto kan van genieten. Ook heeft MAES  sinds kort zijn eigen ultrasnelle laadpalen. 

Laag tarief van maar €1/maand en kleine transactiekost van 0.50 euro

Voor maar 1 euro per maand (excl. opladen) en een kleine transactiekost van 0.50 euro krijg je naast de eigenschappen van de gewone ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij. Dit zijn laadpunten verspreid over België, Nederland en Luxemburg. Zo kan je genieten van een uitstekend netwerk in je buurt, maar kan je ook met je elektrische wagen of hybride wagen zo op reis vertrekken.

Pas de code van je kaart zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES-laadpas voor elektrische auto’s (Hybrid Card) volledig personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp of laadpaal!

2x per maand transparante factuur

Twee keer per maand ontvang je een transparante duidelijke factuur met het volledige kostenplaatje, zonder verdoken lettertjes. Zowel je tanktransacties als het opladen krijg je 2x per maand in je mailbox op één handige factuur.

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt of opgeladen? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je laadpas. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet.

Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart

Met je MAES-laadpas voor je elektrische auto geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES-tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Handige nieuwe MAES-app

Als handig extraatje heb je nu ook onze MAES-app een handige app waarmee je steeds het dichtstbijzijnde station van MAES kan vinden. Je kan meteen de producten en prijzen raadplegen en ernaar navigeren.

Mobiel tanken met de app

Met de MAES-app kan je voortaan ook mobiel tanken. Met enkele klikken in de app zet je zo de pomp vrij en kan je meteen gaan tanken. Je hoeft dus niet meer via de terminal te passeren.

Nog niet overtuigd?

Ben je nog aan het twijfelen of je de stap naar elektrisch of hybride gaat zetten? Of heb je ondertussen al de stap gezet maar zit je nog met vragen rond elektrisch rijden of laadpassen? Dan ben je bij MAES aan het goede adres. Hier kan je antwoorden vinden op al jouw vragen rond elektrisch laden. En ontdek hier waarop je moet letten voor de perfecte laadpas te kiezen.

Blue Corner

MAES werkt samen met Blue corner om je te voorzien van een betrouwbaar en groot netwerk voor elektrisch laden, ontdek hier de laadkaart voor je elektrische wagen. Zo kan je niet enkel elektrisch laden om in jouw buurt rond te rijden, maar zo kan je ook met de MAES Hybrid Card (een laadpas elektrische auto) en jouw elektrische wagen op reis vertrekken.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via deze weg of via mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

Hybrid Card bestellen?

Snel navigeren:

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenGoedkoop tankenTankkaart particulierBlue corner netwerkDe perfecte laadpas?
LaadpassenHybrid tankkaartLaadpas aanvragenLaadpas elektrische auto EuropaLaadpas voor elektrische auto 
Tankkaart ZelfstandigeTankkaart – MAES Tankkaart – Octa+ TankkaartElektrisch laden met MAES
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco TankkaartMAES-App

Veelgestelde vragen over laadpas elektrische auto

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in Europa?

Neem dan hier even een kijkje.

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in België?

Neem dan hier even een kijkje.

Hoe laadpas aanvragen?

Ben je op zoek naar een Hybrid tankkaart of elektrische laadkaart en wil je zo snel mogelijk je laadpas aanvragen dan kan je gewoon naar dit formulier gaan, je gegevens achterlaten en onze kaartendienst stuurt de beste laadpas voor de hybride auto naar jou op.

Hoe moet ik verschillende laadpassen vergelijken?

Ben je op zoek naar een laadpas, een hybrid card of elektrische laadkaart en weet je niet goed waar heen. Dan ben je bij MAES op het juiste adres. Onze MAES Hybrid Card is de ideale laadpas voor een hybride auto. Maar onze kaart is ook een ideale laadpas voor een elektrische auto. Je krijgt alle voordelen van een gewone MAES tankkaart gecombineerd met een netwerk verspreid over heel Europa.

Wanneer komen de laadtransacties op de factuur?

Je bent van ons gewend dat alle tankbeurten van de maand op facturen 2x per maand terecht komen. Het verwerken van laadbeurten gebeurt helaas met een maand vertraging. Dit heeft te maken met de huidige manier van werken door de exploitanten van laadpalen, hier hebben wij geen invloed op. De laadtransacties van de vorige maand mag je niet deze, maar volgende maand verwachten (let op: dit is 2x in de maand vanaf nu!)

Ik heb al gewone MAES tankkaarten, hoe bestel ik best een Hybrid Card?

Je kan dan best even een mailtje sturen naar de tankkaartendienst en daar geef je in hoeveel Hybrid Cards je wenst.

Waar kan ik overal opladen met de laadpas elektrische auto?

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in Vlaanderen en hier voor de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Hangt er een vaste kost aan de Hybrid Card?

Voor maar 1 euro per maand en een vaste transactiekost van 0.5o euro krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij.

Kan ik met de Hybrid Card ook gewoon tanken aan de pomp?

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Ik heb een Tesla, kan ik ook gebruik maken van de MAES Hybrid Card?

Ja, hoewel het netwerk van Tesla laadpalen (nog) niet is aangesloten op het grote Europese interoperabiliteitsnetwerk waar wij met onze Hybrid Card deel van uitmaken, kan je wel gewoon met je Tesla zonder problemen laden op niet-Tesla laadpalen met onze Hybrid Card.

Meer tonen

Een hybrid tankkaart aanvragen was nooit zo eenvoudig

Indien je al tankkaarten hebt kan je steeds een mailtje sturen!