De laadpas van MAES: De MAES Hybrid Card

Met de nieuwe MAES laadpas elektrische auto kan je niet alleen tanken maar ook gebruik maken van het grootste oplaad netwerk verspreid over héél Europa en dit aan een tijdelijk tarief van €1/maand (excl. opladen). Zo kan je met je elektrische of hybride wagen overal laden in België en daar buiten! Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via deze weg of via mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

  • Ruim 200.000 laadpunten in Europa
  • Laag tarief van €1/ maand (tijdelijke aanbieding)
  • Pas de code van je kaart zelf aan
  • Maandelijkse transparante factuur
  • Makkelijk online beheer
  • Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart
  • Mobiel tanken met de MAES-App

Waarom de MAES laadpas elektrische auto de beste keuze is:

Met deze elektrische laadkaart heb je al de vertrouwde kwaliteitsvolle eigenschappen van je gewone MAES tankkaart maar daarbij krijg je nog eens een enorm groot netwerk van laadpunten verspreid over héél Europa. Zo kan je met je gewone wagen, hybride wagen of elektrische wagen steeds terecht bij een tankstation of laadpaal.

Maak nu gebruik van ons tijdelijk tarief voor de MAES Hybrid Card voor maar €1 per maand (excl. opladen).

Heb je al tankkaarten bij MAES, maar ben je geïnteresseerd in een laadpas voor je hybride auto, contacteer ons dan gewoon via deze weg of via mail en laat weten hoeveel MAES Hybrid Cards je nodig hebt. 

Laag tarief van €1/maand

Voor maar 1 euro per maand (tijdelijke aanbieding – excl. opladen) krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij. Dit zijn laadpunten verspreid over België en Europa. Zo kan je genieten van een uitstekend netwerk in je buurt, maar kan je ook met je elektrische wagen of hybride wagen zo op reis vertrekken.

Pas je code van je kaart zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES laadpas elektrische auto (of Hybrid Card) personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp of laadpaal!

Maandelijkse transparante factuur

Alles krijg je elke maand op een transparante duidelijke factuur. Zowel je tanktransacties als het opladen krijg je maandelijks in je mailbox op één handige factuur

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt of opgeladen? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je laadpas elektrische auto. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet.

Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart

Met je MAES laadpas elektrische auto geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Handige nieuwe MAES app

Als handig extraatje heb je nu ook onze MAES-app een handige app waarmee je steeds het dichtstbijzijnde station van MAES kan vinden. Je kan meteen de producten en prijzen raadplegen en er naar navigeren.

Mobiel tanken met de app

Met de MAES-app kan je voortaan ook mobiel tanken. Met enkele klikken in de app zet je zo de pomp vrij en kan je meteen gaan tanken. Je hoeft dus niet meer via de terminal te passeren.

Nog niet overtuigd?

Ben je nog aan het twijfelen of je de stap naar elektrisch of hybride gaat zetten? Of heb je ondertussen al de stap gezet maar zit je nog met vragen rond elektrisch rijden of laadpassen? Dan zit je bij MAES op het goede adres. Hier kan je antwoorden vinden op al jouw vragen rond elektrisch laden. En ontdek hier waarop je moet letten voor de perfecte laadpas te kiezen.

Blue Corner

MAES werkt samen met Blue corner om je te voorzien van een betrouwbaar en groot netwerk voor elektrisch laden, ontdek hier de laadkaart voor je elektrische wagen. Zo kan je niet enkel elektrisch laden om in jouw buurt rond te rijden, maar zo kan je ook met de MAES Hybrid Card (een laadpas elektrische auto) en jouw elektrische wagen op reis vertrekken.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via deze weg of via mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

Hybrid Card bestellen?

Snel navigeren:

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenGoedkoop tankenTankkaart particulierBlue corner netwerkDe perfecte laadpas?
LaadpassenHybrid tankkaartLaadpas aanvragenLaadpas elektrische auto EuropaLaadpas voor elektrische auto 
Tankkaart ZelfstandigeTankkaart – MAES Tankkaart – Octa+ TankkaartElektrisch laden met MAES
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco TankkaartMAES-App

Veelgestelde vragen over laadpas elektrische auto

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in Europa?

Neem dan hier even een kijkje.

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in België?

Neem dan hier even een kijkje.

Hoe laadpas aanvragen?

Ben je op zoek naar een Hybrid tankkaart of elektrische laadkaart en wil je zo snel mogelijk je laadpas aanvragen dan kan je gewoon naar dit formulier gaan, je gegevens achterlaten en onze kaartendienst stuurt de beste laadpas voor de hybride auto naar jou op.

Hoe moet ik verschillende laadpassen vergelijken?

Ben je op zoek naar een laadpas, een hybrid card of elektrische laadkaart en weet je niet goed waar heen. Dan ben je bij MAES op het juiste adres. Onze MAES Hybrid Card is de ideale laadpas voor een hybride auto. Maar onze kaart is ook een ideale laadpas voor een elektrische auto. Je krijgt alle voordelen van een gewone MAES tankkaart gecombineerd met een netwerk verspreid over heel Europa.

Wanneer komen de laadtransacties op de factuur?

Je bent van ons gewend dat alle tankbeurten van de maand op één factuur terecht komen. Het verwerken van laadbeurten gebeurt helaas met een maand vertraging. Dit heeft te maken met de huidige manier van werken door de exploitanten van laadpalen, hier hebben wij geen invloed op. De laadtransacties van de vorige maand mag je niet deze maar volgende maand verwachten.

Ik heb al gewone MAES tankkaarten, hoe bestel ik best een Hybrid Card?

Je kan dan best even een mailtje sturen naar de tankkaartendienst en daar geef je in hoeveel Hybrid Cards je wenst.

Waar kan ik overal opladen met de laadpas elektrische auto?

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in Vlaanderen en hier voor de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Hangt er een vaste kost aan de Hybrid Card?

Voor maar 1 euro per maand krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij.

Kan ik met de Hybrid Card ook gewoon tanken aan de pomp?

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Ik heb een Tesla, kan ik ook gebruik maken van de MAES Hybrid Card?

Ja, hoewel het netwerk van Tesla laadpalen (nog) niet is aangesloten op het grote Europese interoperabiliteitsnetwerk waar wij met onze Hybrid Card deel van uitmaken, kan je wel gewoon met je Tesla zonder problemen laden op niet-Tesla laadpalen met onze Hybrid Card.

Meer tonen

Een hybrid tankkaart aanvragen was nooit zo eenvoudig

Indien je al tankkaarten hebt kan je steeds een mailtje sturen!