Tankkaart voor meerdere merken: jawel, dat kan!

Tanken in België, dat is kiezen uit een groot aanbod. Of je dat nu doet als particulier of als onderneming, l’embarras du choix blijft hetzelfde. Snel last van keuzestress? Dan helpen we je graag een handje. Want wees maar zeker: de ene brandstoffenleverancier is de andere niet. Er zijn grote verschillen op het vlak van prijs, kwaliteit en service. En ook de waaier aan mogelijkheden durft al eens te verschillen. Bij MAES tank je gewoon bij meerdere topmerken tegelijk. Hoezo? Dat leggen we even uit.

Tankaart meerdere merken

Het grote partnernetwerk van MAES

Laten we even een mythe de wereld uithelpen: MAES is al lang geen regionale speler meer. Terwijl we aanvankelijk alleen in de provincie Antwerpen opereerden, hebben we nu tankstations over het hele land. Met onze tientallen eigen benzinestations bieden we je een modern en uitgebreid netwerk van selfservicepompen. Gemakkelijk bereikbaar, langs grote wegen in heel België.

Bovendien kun je met een MAES-tankkaart naast de eigen stations terecht bij benzinestations van partners, zoals Esso, G&V, Shell, Bruno-group, Uhoda Octa+ en PMO, in totaal meer dan 1.700 stations! Dat lees je goed: bij MAES heb je dus automatisch een tankkaart voor meerdere merken. Handig!

Kijk op de kaart om te zien waar je MAES-tankkaart geaccepteerd wordt.

Tanken voor meerdere merken: mooie perspectieven

Het MAES-netwerk is dankzij de vele partnerships nu al bijzonder groot. Maar het kan altijd beter, natuurlijk. MAES is een snelgroeiende onderneming, en we blijven onderhandelen met partners om ons netwerk nog te vergroten. Op die manier tank je altijd om de hoek.

Ook in het buitenland

En wat met het buitenland? Goed nieuws: je kunt je tankkaart gebruiken in België én bij MAES-partners in Nederland. Ideaal voor ondernemingen net boven of net onder de Moerdijk! En binnenkort zal tanken met onze tankkaart voor meerdere merken in Luxemburg ook mogelijk worden.

Tankkaart voor particulier?

Een tankkaart voor particulieren hebben we niet, maar als alternatief hebben we de MAES-app waar je wel makkelijk je bankkaart kan registreren en mobiel mee kan tanken. Je kan er zelfs punten mee sparen!

Meer weten? Ontdek alle mogelijkheden!