Nieuwe locaties in het netwerk van MAES

Sinds mei kan je bij MAES terecht op 3 gloednieuwe locaties! Recent voegden we aan ons eigen netwerk van stationslocaties toe in Rotem, Geetbets en Wiekevorst! Op al deze locaties kan je genieten van producten van uitstekende kwaliteit aan scherpe prijs.

Deze recente toevoegingen aan het MAES-netwerk bieden automobilisten en chauffeurs een nog breder scala aan diensten en gemakken, terwijl ze de toewijding van MAES aan hoogwaardige brandstoffen en klanttevredenheid onderstrepen.

Gelegen in Rotem, Geetbets en Wiekevorst, zijn deze nieuwe tankstations van MAES zorgvuldig gepland om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel lokale gemeenschappen als doorgaand verkeer. Ze dienen als handige tussenstops voor chauffeurs die onderweg zijn en streven ernaar een oase van gemak en efficiëntie te bieden te midden van de dagelijkse drukte.

Ontdek ze onder de foto.

MAES Zulte

MAES Rotem

In Rotem hebben we een nieuw station geopend in de MAES kleuren. Voortaan kan je dus terecht op Rijksweg 760 voor momenteel benzine en diesel. Richting de zomer komt hier ook nog een gloednieuwe l’Unique shop en kan je hier ook terecht voor AdBlue & Gasolie. Tegen eind 2023 komen hier ook nog eens ultrasnelle laadpalen bij.

Twee nieuwe ESSO Stations

Op de locaties Geetbets en Wiekevorst hebben we bij MAES twee ESSO-stations geopend. In Geetbets kan je voortaan tanken op Bronckaertsstraat 7 en dit voor Diesel, Benzine & AdBlue. In Wiekevorst kan je dan weer terecht op Gillekenshagen 6 en dit voor Diesel en Benzine.

MAES steeds dichtbij.

Met deze toevoeging van 3 nieuwe stations van MAES blijven we gestaag ons eigen netwerk uitbouwen, zodat je nooit moet omrijden om je wagen vol te gooien! Je kan steeds het dichtstbijzijnde station terugvinden via de maes-app of via onze stationfinder.