De gratis tankkaart voor bedrijven van MAES: boordevol voordelen!

MAES

MAES tankkaart
  • 1700 tankstations ter beschikking
  • Altijd een scherpe brandstofprijs
  • Gratis tankkaarten aanvragen zonder verplichtingen of kosten
  • Makkelijk beheer via de MAES app of online
  • 2x per maand een transparante factuur
Ik vraag gratis mijn kaart aan
Gratis en zonder verplichtingen

De gratis tankkaart voor een bedrijf van MAES maakt jouw leven én dat van je werknemers comfortabeler en goedkoper. Zo heb je altijd een tankstation vlakbij. Bovendien zal je de tankkaart bedrijf steeds gratis aanvragen en levert ze je een mooie brandstofkorting op. Tank je elektrisch? Geen zorgen, we bieden ook een Maes Hybrid Card aan voor elektrisch laden. Lees snel verder en ontdek alles over de voordelen van de tankkaart bedrijf van MAES!

Tankkaart bedrijven aanvragen in enkele klikken

  1. Klik op Tankkaart/Hybrid card aanvragen en vul het formulier in. Je adresgegevens worden gevraagd om de kaart op te sturen. Je bankrekeningnummer voor de domiciliëring.
  2. Binnen de 15 minuten ontvang je bevestigingsmail voor je e-mailadres. Niet ontvangen? Controleer je SPAM folder of mail ons op [email protected]
  3. Na bevestiging van je e-mail gaan onze collega’s aan de slag met je aanvraag.
  4. Binnen 7 werkdagen wordt je tankkaart voor bedrijven verzonden. Als er extra informatie nodig is, nemen we contact met je op via e-mail.

>> Tanken zonder kosten (geen verborgen kosten)! Voor de tankkaart (tanken) bedrijven zijn zowel het aanvragen, de kaart als facturering gratis. Enkel voor de Hybrid Card (tanken en laden) is er een maandelijkse kost van slechts €1/maand en een kleine transactiekost van 0.50 euro.

>> 2x per maand facturering en betaling via domiciliëring.

Verschillende merken, één tankkaart

Multimerken tankkaart: gratis tankkaarten voor in 1700 tankstations

We hebben ruim 300 eigen tankstations. Maar daar houdt het niet op. Met onze multimerken tankkaart voor bedrijven kun je ook terecht bij ons partnernetwerk. Je betaalt met je tankkaart bedrijf bij Esso, Octa+, G&V, Bruno-group, Uhoda, Texaco en PMO in België en ondertussen ook bij Esso, Texaco, Haan en Vissers stations in Nederland en bij de Esso stations in Luxemburg. Dat zijn meer dan 1700 tankstations in de Benelux. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation.

Altijd een scherpe prijs voor je werknemers

We proberen steeds een scherpe en competitieve pompprijs te zetten. Zo betaal je nooit te veel! We rekenen wel de pompprijs aan in het buitenland, in de stations langs de snelweg en het Brucargo-station in Zaventem.

Gratis tankkaarten aanvragen, goedkoop tanken

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra voordelig (zowel in Antwerpen en Limburg als in Oost- en West-Vlaanderen), ook de tankkaart voordelen zijn indrukwekkend. Zo kun je eerst een gratis tankkaart voor bedrijven aanvragen en daarna goedkoop tanken. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet. Een wagenpark beheren kan een hele klus zijn, maar de MAES tankkaart bedrijf is onder meer dankzij deze administratieve handigheden de ideale fleet tankkaart. Zo zie je maar, enkel voordelen bij de tankkaart voor je bedrijf van MAES!

Pas de code van je gratis tankkaarten voor bedrijven zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van de gratis tankkaarten voor bedrijven personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

2x per maand factuur

Bij MAES geen gedoe met tankbonnetjes. Je krijgt 2x per maand transparante en gedetailleerde facturen (voorbeeldfactuur) die via domiciliëring van je rekening worden afgeschreven. Dankzij die periodieke afrekening profiteer je dus ook elke maand van gratis krediet.

Handige nieuwe MAES app

Als handig extraatje heb je nu ook onze MAES-app een handige app waarmee je steeds het dichtstbijzijnd station van MAES kan vinden. Je kan meteen de producten en prijzen raadplegen en er naar navigeren.

Mobiel tanken met de gratis MAES-app

Met de gratis MAES-app kan je voortaan ook mobiel tanken. Met enkele klikken in de gratis app zet je zo de pomp vrij en kan je meteen gaan tanken. Je hoeft dus niet meer via de terminal te passeren.

Gratis en zonder bijkomende kosten de tankkaart bedrijven aanvragen

Het is handig om te weten dat je steeds onze MAES tankkaart voor bedrijven gratis zult aanvragen. Wij hebben geen verdoken kosten of kleine lettertjes, je betaalt gewoon wat je verbruikt. Daarnaast krijg je nog eens een mooie brandstofkorting en gebruik je de tankkaart ook als Shell of ESSO tankkaart voor een bedrijf. Zo profiteer jij van de vele voordelen van de tankkaart voor bedrijven! Opgelet! Rijd je met een elektrische of hybride wagen? Dan heb je de MAES hybrid kaart nodig, deze kost wel 1 euro per maand en heeft een kleine transactiekost van 0.50 euro.

De MAES tankkaart voor bedrijven vergelijken en aanvragen

Wie een tankkaart voor bedrijven wil aanvragen, kan maar beter tankkaarten vergelijken en aftoetsen welke de beste is voor zijn of haar behoeften. Moeten jij of jouw medewerkers bijvoorbeeld regelmatig de baan op om klanten te bezoeken, met partners te gaan lunchen, een presentatie te geven of extern te vergaderen? Dan is een tankkaart voor bedrijven in België onmisbaar. Binnenkort kan jij gebruik maken van onze handige configurator en kan je de tankkaart van MAES vergelijken met bijvoorbeeld de Dats24 of ESSO tankkaart zelfstandige. Zo weet jij perfect welke tankkaart je moet kiezen voor je bedrijf en vraag je je niet langer af welke tankkaart je moet kiezen voor je bedrijf!

Gratis tankkaarten voor bedrijven: waarom MAES de beste keuze is

We zouden zelf niet durven beweren dat de MAES tankkaart voor bedrijven zonder meer de beste tankkaart is (we laten het aan jou om te vergelijken), maar ze combineert sowieso wél het beste van twee werelden. Je kunt terecht bij meer dan 1700 tankstations, zowel met vrachtwagens, bestelwagens als andere bedrijfswagens, en dat tegen een voordelige prijs. Zo tank je altijd goedkoop!

Snel navigeren

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten, zoals de tankkaart voor bedrijven. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenvoordelen tankkaarten.
Goedkoop tankenTankkaart particulier
Tankkaart ZelfstandigeTankkaartMAES-app
MAES Tankkaart – Octa+ Tankkaart
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco Tankkaart

Wat dan voor particulieren?

Als particulier kan je geen tankkaart voor bedrijven aanvragen, maar je geniet wel van vele voordelen door langs te komen op onze stations om te tanken aan onze goedkope prijs! Heb je toch graag steeds een overzichtje, dan kan je je altijd inschrijven voor Smart Reporting, zo bundel je al jouw uitgaven aan onze pomp met je bankkaart handig op 1 factuurtje. Maar hou zeker onze website en onze facebookpagina in het oog. Want binnenkort lanceren we met de MAES – app de ideale partner voor jou als particulier. Met deze app kan je met één druk op de knop je pomp vrijgeven en tijdens het tanken krijg je nog eens extra bonuspunten! Deze kan je dan vervolgens gebruiken voor gratis liters! Het tanken moet je toch doen, waarom dan niet bij MAES?

Indien je particulier bent, neem dan hier even een kijkje. 

Elektrisch laden?

Met de MAES tankkaart kan je niet elektrisch laden, maar niet getreurd want hiervoor hebben we onze MAES Hybrid Card. Met deze handige tankkaart kan je genieten van de bovenstaande eigenschappen van de gewone tankkaart. Maar hierboven op komt nog eens een héél oplaadnetwerk van +200.000 punten verspreid over héél Europa. Deze kaart is in tegenstelling tot onze gewone MAES tankkaart, geen gratis kaart. Maar voor een kleine vaste kost heb je een kaart waarmee je tanken en elektrisch laden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Lees hier de meest actuele artikels met betrekking tot tankkaarten:

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van MAES. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Is de tankkaart voor bedrijven écht helemaal gratis?

Ja hoor! Zowel de aanvraag, facturatie (2x in de maand) en het gebruik van de online module is volledig gratis! Er zijn geen verdoken kosten, geen kleine lettertjes en geen minimumafname. Let wel op! De MAES Hybrid Card heeft wel een kleine kost van slechts 1 euro per maand en een lage transactiekost van 0.50 euro.

Hoe kan ik een bijkomende tankkaart voor bedrijven aanvragen?

Een bijkomende tankkaart voor zelfstandigen kun je makkelijk zelf aanvragen via ons portaal of gewoon via e-mail.

Hoe kan ik mijn tankkaart voor bedrijven blokkeren?

Een tankpas blokkeren kun je makkelijk zelf via ons portaal of gewoon via e-mail.

Staat er een limiet op de MAES tankkaart voor bedrijven?

Onze tankkaart voor zelfstandigen komt altijd met een standaardlimiet van €250 per week. Die limiet kun je steeds laten verhogen of verlagen. Het is ook mogelijk om de limiet niet op weekbasis maar op maandbasis te zetten.

Kan ik meerdere tankkaarten voor bedrijven aanvragen?

Bij de aanvraag van een tankkaart voor bedrijven kun je meteen al het gewenste aantal kaarten meegeven. Wil je later toch nog extra kaarten aanvragen, bijvoorbeeld omdat je je vennootschap uitbreidt, dan kan dit via ons portaal of via  e-mail.

Bestaan er verschillende soorten tankkaarten voor bedrijven?

Met een MAES tankkaart voor zelfstandigen profiteren jij en je personeel altijd van de beste prijs, maar als werkgever heb je de keuze uit een gewone tankkaart voor zelfstandigen en eentje met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt.

Heeft MAES ook tankkaarten voor zelfstandigen?

Ja, je kan bij Maes ook terecht voor een tankkaart voor zelfstandigen.

Een tankkaart voor bedrijven aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen