Onze gratis tankkaart voor een zelfstandige

MAES

MAES tankkaart
 • Multimerken tankkaart: 1700 tankstations ter beschikking
 • Altijd de laagste prijs voor jou en je werknemers
 • Gratis tankkaart aanvragen, zonder bijkomende verplichtingen of kosten
 • Onze tankkaart voor zelfstandigen beheer je makkelijk online
 • Pas de code van je tankkaart zelf aan
 • Gun jezelf administratieve vereenvoudiging en tijdswinst
 • Mobiel tanken via de MAES-App
Ik vraag mijn gratis tankkaart aan
Gratis en zonder verplichtingen

Of je nu als zelfstandige in bijberoep werkt en een tankkaart zelfstandige wilt aanvragen, of een eenmanszaak, een bvba of een vennootschap hebt: de tankkaart zelfstandige van MAES levert tal van voordelen op – voor jou én je eventuele medewerkers. Je hebt altijd een tankstation in de buurt, je krijgt een mooie brandstofkorting en je vereenvoudigt je administratie. Zo hou je meer tijd over voor wat echt telt. Ontdek hier alles over onze gratis tankkaart voor zelfstandigen en waarom je deze maar best eens gaat vergelijken met andere tankkaarten! Zo zetten wij bijvoorbeeld voor jou de Dats tankkaart zelfstandige tegenover de MAES tankkaart zelfstandige!

Tankkaart bedrijven aanvragen in enkele klikken

 1. Klik op Tankkaart/Hybrid card aanvragen en vul het formulier in. Je adresgegevens worden gevraagd om de kaart op te sturen. Je bankrekeningnummer voor de domiciliëring.
 2. Binnen de 15 minuten ontvang je bevestigingsmail voor je e-mailadres. Niet ontvangen? Controleer je SPAM folder of mail ons op [email protected]
 3. Na bevestiging van je e-mail gaan onze collega’s aan de slag met je aanvraag.
 4. Binnen 7 werkdagen wordt je tankkaart verzonden. Als er extra informatie nodig is, nemen we contact met je op via e-mail.

>> Tanken zonder kosten (geen verborgen kosten)! Voor de Tankkaart (tanken) zijn zowel de aanvraag, kaart als facturering gratis. Enkel voor de Hybrid Card (tanken en laden) is er een maandelijkse kost van slechts €1/maand en een kleine transactiekost van 0.50 euro.

>> 2x per maand facturering en betaling via domiciliëring.

Verschillende merken, één tankkaart

De MAES tankkaart voor de zelfstandige zit vol voordelen

Onze tankkaart voor zelfstandigen behoort tot ons ruime assortiment aan gratis tankkaarten én de tankkaart zelfstandige in bijberoep of niet, beschikt over de beste voordelen. De tankkaart zelfstandigen van MAES maakt je leven niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper. Je kunt met deze tankpas namelijk terecht bij meer dan 1700 tankstations, en dat tegen de laagst mogelijke prijs. Met onze gratis tankkaart voor een zelfstandige, als dan niet in bijberoep, tanken jij en je personeel altijd goedkoop! Kom hieronder meer te weten over alle voordelen van de tankkaart zelfstandige van MAES en ontdek welke tankkaart je best kunt kiezen als zelfstandige!

Multimerken tankkaart voor elke zelfstandige: 1700 tankstations

Ben je veel op de baan als kleine zelfstandige of in bijberoep en heb je daarvoor een betrouwbare gratis tankkaart nodig met de beste voordelen? MAES zorgt ervoor dat je altijd een tankstation in de buurt vindt. We hebben niet alleen 280 eigen tankstations, maar ook een uitgebreid partnernetwerk. Met onze multimerken tankkaart voor zelfstandigen kun je dus evengoed terecht bij ESSO, Octa+, G&V, Bruno-group, Texaco, Uhoda en PMO in België en ondertussen ook bij Esso, Texaco, Haan en Vissers stations in Nederland en bij de Esso en Texaco stations in Luxemburg. Dat zijn 1700 tankstations in de Benelux. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation. De MAES tankkaart is de beste tankkaart voor zelfstandige, waarmee je ook bij onder meer ESSO en Shell kan tanken.

Altijd de laagste prijs voor jou en je werknemers

Dankzij de MAES tankkaart voor zelfstandigen trakteer je je vrachtwagen, bestelwagen of andere bedrijfswagen op kwaliteit en betaal je toch nooit te veel. Wij geven aan de pomp steeds hoge kortingen. Zo ben je zeker van de laagste prijs! We rekenen wel de pompprijs aan in het buitenland, in de stations langs de snelweg en het Brucargo-station in Zaventem.

Met onze gratis tankkaart tankt elke zelfstandige goedkoop

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra goedkoop, je profiteert ook van de beste voordelen als je onze tankkaart voor een zelfstandige (in bijberoep) aanvraagt. Zo kun je je tankpas gratis aanvragen. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Gratis en zonder bijkomende kosten de tankkaart zelfstandige van MAES aanvragen

Het is handig om te weten dat je steeds onze MAES tankkaart voor een zelfstandige, al dan niet in bijberoep, gratis zult aanvragen. Wij hebben geen verdoken kosten of kleine lettertjes, je betaalt gewoon wat je verbruikt. Daarnaast krijg je nog eens een mooie brandstofkorting en gebruik je de tankkaart ook als Shell of ESSO tankkaart zelfstandige. Opgelet! Rijd je met een elektrische of hybride wagen? Dan heb je de MAES hybrid kaart nodig, deze kost wel 1 euro per maand en heeft een kleine transactiekost van 0.50 euro.

Online beheer

Of je nu een kleine of iets grotere zelfstandige bent, alleen werkt of een vennootschap hebt: je je uitgaven met je tankkaart online monitoren heeft alleen maar voordelen. Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden vind je allemaal in de persoonlijke onlinemodule van je gratis tankkaart voor zelfstandigen.

Pas de code van je tankkaart voor zelfstandigen zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je tankkaart voor zelfstandigen met de beste voordelen, personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

Administratieve vereenvoudiging en transparantie

Als zelfstandige heb je nooit tijd te veel. Minder administratieve rompslomp is dan ook een godsgeschenk! Bij MAES geen gedoe meer met tankbonnetjes. Als je onze gratis tankkaart voor een zelfstandige (in bijberoep) aanvraagt en gebruikt, krijg je 2x per maand transparante en gedetailleerde facturen. Niet alleen verloopt je boekhouding zo vlotter; dankzij die periodieke afrekening profiteer je ook elke maand van gratis krediet.

Mobiel tanken met de handige gratis MAES-app

Onze handige en gloednieuwe MAES app is vanaf nu volledig gratis te vinden en te downloaden in de App Store & Play Store. Zo kan je vanaf nu snel het dichtstbijzijnde station terugvinden en ernaar navigeren. Meer nog: je kan vanaf nu met één klik op de knop de pomp vrijgeven en beginnen tanken! Op onderstaande links kan je terecht voor meer uitleg over de gratis app!

De MAES tankkaart voor zelfstandigen vergelijken

Wie een tankkaart zelfstandige wil aanvragen, kan maar beter tankkaarten vergelijken en aftoetsen welke de beste is voor zijn of haar behoeften. Moeten jij of jouw medewerkers bijvoorbeeld regelmatig de baan op om klanten te bezoeken, met partners te gaan lunchen, een presentatie te geven of extern te vergaderen? Dan is een tankkaart voor België onmisbaar. Binnenkort kan jij gebruik maken van onze handige configurator en kan je de tankkaart van MAES vergelijken met bijvoorbeeld de Dats24 of ESSO tankkaart zelfstandige. Zo weet jij perfect welke tankkaart je moet kiezen als zelfstandige, al dan niet in bijberoep. 

Vraag vandaag nog jouw gratis tankkaart voor een zelfstandige aan

Jouw eigen gratis tankkaart voor een zelfstandige, of één van onze andere tankkaarten, aanvragen is eenvoudig en snel. Klik op tankkaart card aanvragen en vul het formulier in. Je adresgegevens worden gevraagd om de kaart op te sturen. Je bankrekeningnummer voor de domiciliëring. Binnen de 15 minuten ontvang je bevestigingsmail voor je e-mailadres. Niet ontvangen? Controleer je SPAM folder of mail ons op [email protected]. Na bevestiging van je e-mail gaan onze collega’s aan de slag met je aanvraag. Binnen 7 werkdagen wordt je gratis tankkaart voor zelfstandigen met de beste voordelen, verzonden. Als er extra informatie nodig is, nemen we contact met je op via e-mail.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Lees hier de meest actuele artikels met betrekking tot tankkaarten:

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van MAES. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Is de tankkaart voor zelfstandigen écht helemaal gratis?

Ja hoor! Zowel de aanvraag, facturatie (2x in de maand) en het gebruik van de online module is volledig gratis! Er zijn geen verdoken kosten, geen kleine lettertjes en geen minimumafname. Let wel op! De MAES Hybrid Card heeft wel een kleine kost van slechts 1 euro per maand en een lage transactiekost van 0.50 euro.

Hoe kan ik een bijkomende tankkaart voor zelfstandigen aanvragen?

Een bijkomende tankkaart voor zelfstandigen kun je makkelijk zelf aanvragen via ons portaal of gewoon via e-mail.

Hoe kan ik mijn tankpas blokkeren?

Een tankpas blokkeren kun je makkelijk zelf via ons portaal of gewoon via e-mail.

Staat er een limiet op de MAES tankkaart voor zelfstandigen?

Onze tankkaart voor zelfstandigen komt altijd met een standaardlimiet van €250 per week. Die limiet kun je steeds laten verhogen of verlagen. Het is ook mogelijk om de limiet niet op weekbasis maar op maandbasis te zetten.

Kan ik meerdere tankkaarten voor zelfstandigen aanvragen?

Bij de tankkaartaanvraag kun je meteen al het gewenste aantal kaarten meegeven. Wil je later toch nog extra kaarten aanvragen, bijvoorbeeld omdat je je vennootschap uitbreidt, dan kan dit via ons portaal of via  e-mail.

Bestaan er verschillende soorten tankkaarten voor zelfstandigen?

Met een MAES tankkaart voor zelfstandigen profiteren jij en je personeel altijd van de beste prijs, maar als werkgever heb je de keuze uit een gewone tankkaart voor zelfstandigen en eentje met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt.

Heeft MAES ook tankkaarten voor bedrijven?

Ja, je kan bij Maes ook terecht voor een tankkaart voor bedrijven.

Een tankkaart voor zelfstandigen aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen