Tankkaart zelfstandige: Vraag je Tankkaart gratis aan.

MAES

MAES tankkaart
  • Multimerken tankkaart: 1700 tankstations ter beschikking
  • Altijd de laagste prijs voor jou en je werknemers
  • Gratis tankkaart aanvragen, zonder bijkomende verplichtingen
  • Onze tankkaart voor zelfstandigen beheer je makkelijk online
  • Pas de code van je tankpas zelf aan
  • Gun jezelf administratieve vereenvoudiging en tijdswinst
  • Mobiel tanken via de MAES-App
Ik vraag mijn tankkaart aan
Gratis en zonder verplichtingen

Of je nu als zelfstandige in bijberoep werkt of een eenmanszaak, een bvba of een vennootschap hebt: de MAES tankkaart voor kleine zelfstandigen levert tal van voordelen op – voor jou én je eventuele medewerkers. Je hebt altijd een tankstation in de buurt, je krijgt een mooie brandstofkorting en je vereenvoudigt je administratie. Zo hou je meer tijd over voor wat echt telt.

Kleine zelfstandige? De MAES tankkaart voor zelfstandigen zit vol voordelen

De MAES tankkaart voor zelfstandigen maakt je leven niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper. Je kunt met deze tankpas namelijk terecht bij meer dan 1700 tankstations, en dat tegen de laagst mogelijke prijs. Zo tanken jij en je personeel altijd goedkoop!

Multimerken tankkaart: 1700 tankstations

Veel op de baan als kleine zelfstandige? MAES zorgt ervoor dat je altijd een tankstation in de buurt vindt. We hebben niet alleen 280 eigen tankstations, maar ook een uitgebreid partnernetwerk. Met onze multimerken tankkaart voor zelfstandigen kun je dus evengoed terecht bij ESSO, Octa+, G&V, Bruno-group, Texaco, Uhoda en PMO in België en ondertussen ook bij Esso, Texaco, Haan en Vissers stations in Nederland en bij de Esso en Texaco stations in Luxemburg. Dat zijn 1700 tankstations in de Benelux. Vind hier het dichtstbijzijnde tankstation. De MAES tankkaart is de ideale tankkaart voor BVBA of BV.

Altijd de laagste prijs voor jou en je werknemers

Dankzij de MAES tankkaart voor zelfstandigen trakteer je je vrachtwagen, bestelwagen of andere bedrijfswagen op kwaliteit en betaal je toch nooit te veel. Wij geven aan de pomp steeds hoge kortingen. Zo ben je zeker van de laagste prijs! We rekenen wel de pompprijs aan in het buitenland, in de stations langs de snelweg en het Brucargo-station in Zaventem.

Goedkoop tanken, gratis aanvragen

Niet alleen de brandstofprijzen zijn bij MAES extra goedkoop, ook de voordelen van je tankkaart zelf zijn indrukwekkend. Zo hoef kun je je tankpas gratis aanvragen. En daar staan geen kleine lettertjes tegenover. Bij ons geen minimumafname!

Online beheer

Of je nu een kleine of iets grotere zelfstandige bent, alleen werkt of een vennootschap hebt: je tankgedrag online monitoren heeft alleen maar voordelen. Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden vind je allemaal in de persoonlijke onlinemodule van je tankkaart voor zelfstandigen.

Pas de code van je tankkaart voor zelfstandigen zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES tankkaart voor zelfstandigen personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp!

Administratieve vereenvoudiging en transparantie

Als zelfstandige heb je nooit tijd te veel. Minder administratieve rompslomp is dan ook een godsgeschenk! Bij MAES geen gedoe meer met tankbonnetjes. Je krijgt maandelijks transparante en gedetailleerde facturen. Niet alleen verloopt je boekhouding zo vlotter; dankzij die periodieke afrekening profiteer je ook elke maand van gratis krediet.

Mobiel tanken met de handige MAES-app

Onze handige en gloednieuwe MAES app is vanaf nu te vinden in de App Store & Play Store. Zo kan je vanaf nu snel het dichtstbijzijnde station terugvinden en er naar navigeren. Meer nog: je kan vanaf nu met één klik op de knop de pomp vrijgeven en beginnen tanken! Op onderstaande links kan je terecht voor meer uitleg over de app! Lees er hier meer over.

“Reeds tientallen jaren zijn wij voor 100% tevreden van de service, diensten en kwaliteit van MAES. “

Present Cars - De Korenbloem
MAES topservice

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bijkomende tankkaart voor zelfstandigen aanvragen?

Een bijkomende tankkaart voor zelfstandigen kun je makkelijk zelf aanvragen via ons portaal of gewoon via e-mail.

Hoe kan ik mijn tankpas blokkeren?

Een tankpas blokkeren kun je makkelijk zelf via ons portaal of gewoon via e-mail.

Staat er een limiet op de MAES tankkaart voor zelfstandigen?

Onze tankkaart voor zelfstandigen komt altijd met een standaardlimiet van €250 per week. Die limiet kun je steeds laten verhogen of verlagen. Het is ook mogelijk om de limiet niet op weekbasis maar op maandbasis te zetten.

Kan ik meerdere tankkaarten voor zelfstandigen aanvragen?

Bij de tankkaartaanvraag kun je meteen al het gewenste aantal kaarten meegeven. Wil je later toch nog extra kaarten aanvragen, bijvoorbeeld omdat je je vennootschap uitbreidt, dan kan dit via ons portaal of via  e-mail.

Bestaan er verschillende soorten tankkaarten voor zelfstandigen?

Met een MAES tankkaart voor zelfstandigen profiteren jij en je personeel altijd van de beste prijs, maar als werkgever heb je de keuze uit een gewone tankkaart voor zelfstandigen en eentje met verplichte kilometerstandingave, zodat je het verbruik van je werknemers gericht kunt controleren en eventuele fraude meteen opmerkt.

Heeft MAES ook tankkaarten voor bedrijven?

Ja, je kan bij Maes ook terecht voor een tankkaart voor bedrijven.

Een tankkaart voor zelfstandigen aanvragen was nooit zo eenvoudig

Vul het formulier in, en wij bezorgen snel jouw gratis tankkaart!

Gratis en zonder verplichtingen