MAES tankkaart voor je bedrijf

BIJ MAES AAN DE POMP

MAES is de laatste jaren uitgegroeid tot de 3e grootste onafhankelijke speler in de markt van de tankstations. De laatste jaren zijn wij gegroeid van 50 eigen stations naar momenteel net geen 300 stations in eigen beheer. Onze locaties kan je vinden over heel België, ons tankkaartnetwerk zelf tot over heel de Benelux.

Naast onze eigen MAES-tankstations beheren we ook stations onder de merken van SHELL & ESSO. Overal bieden we natuurlijk steeds onze competitieve prijs en uitstekende service aan.

Tankkaart voor bedrijven gratis aanvragen

Met onze MAES tankkaart heb je natuurlijk naast onze eigen stations ook nog een netwerk van meer dan 1700 tankstations waar je op terecht kan. Zo is er steeds een pomp in je buurt!

TANKEN BIJ MAES

Op praktisch al onze tankstations kan je terecht voor benzine en diesel van uitstekende kwaliteit. Maar ook voor andere producten kan je bij ons terecht. Zo hebben we ook een groot aantal locaties waar we Diesel B7 Supremium, Benzine 98 E10, V-Power AdBlue, LPG, LNG, CNG, Gasolie 50 PPM & lamp petroleum type C aanbieden. Via de productselectie bij onze handige stationfinder kan je makkelijk het dichtstbijzijnde station terugvinden voor jouw product! Voor al je producten proberen we steeds een zo competitief mogelijke prijs te garanderen!

MEER DAN GEWOON EEN TANKSTATION

Naast de producten aan de pomp heb je bij heel wat stations ook een shop waar je gewoon even kan stoppen voor een koffietje, snel iets te eten of iets mee te nemen. Daarnaast hebben we op een groot aantal locaties ook een plaatsje om je banden op te blazen en je ruiten te kuisen. Sommige shops hebben ook een self-carwash ter beschikking om je auto volledig blinkend de parking af te laten rijden. Bij ons tankstation in Wilrijk kan je zelfs terecht bij een automaat om je screenwash bij te vullen!

ONBEMAND / BEMAND

In ons eigen netwerk hebben we zowel bemande als onbemande stations. Bij onze bemande stations kan je overdag altijd wel iemand vinden die je kan helpen en ze zorgen er voor dat deze stations er steeds piekfijn uitzien. Maar ook onze onbemande stations worden door onze techniekers op zeer regelmatige basis gekuist en gecontroleerd. Zo willen we zorgen dat je steeds terecht kan op een proper en goed onderhouden tankstation!

Zoek nu het je dichtstbijzijnde tankstation

MOBIEL TANKEN

Met onze handige MAES-app kan je vanaf nu ook mobiel tanken op onze eigen stations. De app geeft een overzicht van de dichtstbijzijnde stations, je kan er naar navigeren en eens aangekomen kan je via de app ook de pomp vrijzetten en betalen.

MAES Laadpalen

Bij MAES kon je al een tijdje terecht met je elektrisch of hybride voertuig dankzij onze MAES Hybrid Card. Maar daar bovenop zijn we ook gestart met een project om snelladers te plaatsen op onze eigen stations. Tegen eind volgend jaar zouden we 100 laadstations geplaatst hebben op onze locaties verspreid over heel België.

VEILIGHEID

Onze tankstations zijn voorzien van meerdere camera’s ter beveiliging van onze stations maar deze camera’s kunnen ook voor jou van dienst zijn! Je kan ons steeds contacteren indien je iets verloren bent, of wanneer er iets gestolen zou zijn. Let op dat we nooit camerabeelden mogen vrijgeven, je moet hiervoor dus steeds eerst een klacht neerleggen bij de politie, zij kunnen ons dan contacteren om de beelden op te vragen.

Ook belangrijk om te weten is dat er op elk station een noodstop is voor moest er toch iets mislopen met het tanken. Hiermee sluit je het hele station af waardoor je erger kan voorkomen. Gebruik deze knop natuurlijk enkel in noodsituaties!

WAT KAN BETER

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat onze stations er piekfijn bijliggen, dat je er terecht kan voor een verscheidenheid aan producten & diensten en dat deze steeds in je buurt te vinden zijn. Maar we weten natuurlijk ook dat alles altijd beter kan. Vandaar nodigen we je uit om even de tijd te nemen om je mening achter te laten. Via een handig formuliertje peilen we naar wat er voor jou belangrijk is, wat jij denkt dat beter kan en waar jij tevreden van bent. Wees gerust, we houden rekening met je input en proberen onze stations steeds beter te maken! Neem hier gerust een kijkje!

Veelgestelde vragen

Ik heb tijdens het tanken de melding gekregen “U kan tanken tot €375?”

Wanneer je een betaalkaart gebruikt om via de terminal van een tankstation de pomp vrij te zetten wordt er een bedrag gereserveerd op je rekening omdat het te betalen bedrag nog niet gekend is. Dat bedrag kan je vergelijken met een waarborgsom (ook wel pre-authorisatie genoemd). Dit is zo op elk tankstation in Europa en in navolging van de Europese wetgeving.

Het bedrag kan maximaal €375 zijn, maar in geen geval wordt er €375 afgerekend. Van zodra je de tankbeurt beëindigd gaat het gereserveerde bedrag terug worden vrijgegeven en wordt je rekening gedebiteerd met het exacte bedrag van je tankbeurt. Normaal gezien duurt dit enkele minuten. Indien het toch langer zou duren kan je steeds contact opnemen met je bank zodat ze dit terug kunnen vrijgeven. Wij reserveren dit bedrag niet en kunnen dit dus ook niet vrijgeven.

Mijn kaart zit geblokkeerd in de automaat, wat nu?

Neem even contact op met ons en we helpen je met plezier verder.

Bij welke stations buiten MAES kan ik nog terecht met een MAES tankkaart?

Met MAES ben je zeker van een groeiend tankkaartnetwerk van nu al 1700 tankstations in de Benelux. Zelf hebben we een 300-tal stations onder eigen beheer en dit onder de kleuren MAES, OCTA+, DESIMPEL, SHELL & ESSO. Deze laatste 2 merken hebben ook stations in beheer door concullega’s. Maar je kan hier ook steeds terecht met je MAES kaart. Daarnaast kan je ook tanken bij TEXACO, G&V, PMO, FIREZONE, DE HAAN,…. Er zal altijd wel een station in je buurt zijn met de MAES tankkaart!

Hoe gebruik ik mijn tegoed bon?

Uw tegoedbon blijft 60 dagen geldig in het station van uitgifte. Om deze te gebruiken drukt u op het scherm en kiest u tanken, uw brandstof en pompnummer en daarna tegoed bon uw code ingeven en u kan  tanken

Voor het bedrag aangeven op de bon. Was u een toevallige passant neem dan contact op met ons en wij verzorgen de terugbetaling.

Waar kan ik lpg tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor LPG. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik petroleum tanken

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Petroleum. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Waar kan ik gasolie tanken?

Via onze handige stationfinder kan je makkelijk zien waar je overal terecht kan voor Gasolie. Gewoon filteren op het product en je krijgt de dichtstbijzijnde stations te zien

Ik heb mijn kaart in de geldgleuf gestoken

Meestal komt uw kaart er na enkele minuten gewoon terug uit. Indien dit niet zo is dan belt u best met card stop. Uw kaart zal voor uw veiligheid geblokkeerd worden en u ontvangt een nieuwe. Onze machine zal uw kaart voor uw veiligheid onbruikbaar maken.

Het papier was op voor een ticketje te printen, wat nu?

Indien je een ticketje wou printen en het papier was op kan je ons steeds even mailen of contacteren. Wij kunnen dan voor jou het nodige doen. Geef hier ook wel zeker het station even mee zodat we dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen voor andere klanten.

Er is geld in de automaat blijven steken, wat nu?

Graag ons dan zo snel mogelijk contacteren. Zo kunnen we zo snel mogelijk een technieker ter plaatse sturen om dit euvel op te lossen. Anders kan het ook voor de volgende klanten problemen geven. Aan de telefoon kan je dan ook meteen even je gegevens achterlaten waarmee we het kwijtgeraakte bedrag dan kunnen terugstorten.

Ik heb geld in de automaat gestoken en niet alles kunnen tanken

Héél soms kan het even foutlopen bij de betaling of bij het tanken. Indien je dit voor hebt kan je ons dit steeds even laten weten via het klachtenformulier. Daar kan je dan alle informatie achterlaten waarop wij het gaan bekijken en het bedrag mee kunnen terugstorten.

Meer tonen

Contacteer ons!

Indien je vragen hebt kan je ons steeds contacteren!