tankkaart-belgie-europa

Tankkaart voor België en een deel van Europa

Met een tankkaart voor bedrijven zit je gebeiteld. Niet alleen als werkgever, maar ook als werknemer. Tankkaarten vergelijken loont de moeite, want er zijn heel wat aanbieders die in een gezonde concurrentiestrijd verwikkeld zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tankkaart van MAES? Die verlost je van gedoe met bonnetjes – je krijgt er zomaar een uiterst transparante facturatie voor in de plaats – en levert je een fikse korting aan de pomp op. Op zoek naar een tankkaart België? Hier vertellen we je er alles over.

 

Tanken in België, Nederland en Luxemburg

De Benelux tankkaart van MAES bedient je op je wenken in België, Nederland en Luxemburg. Kies je bovendien voor de extra’s van de MAES Mobility Card, dan kun je buiten België terecht bij alle Europese stations waar je met Visa kunt betalen.

 

Voordelen van de MAES tankkaart België en Nederland

Kiezen voor de MAES tankpas levert je heel wat voordelen op. We zetten ze graag voor jou op een rijtje.

 • Een grote dekking
  De MAES tankkaart is een multimerkentankkaart. Dat betekent dat je er niet alleen bij de eigen MAES tankstations mee terechtkunt, maar ook bij partners als Esso, Texaco & Shell. In totaal bevat ons netwerk meer dan 1.700 stations in de Benelux.
 • Supervoordelige brandstofprijzen
  Dankzij de MAES tankkaart tank je uiterst voordelig, hoewel het je helemaal niets kost om onze tankpas aan te vragen.
 • Makkelijk (online) beheer
  Je behoudt bovendien de controle over je brandstofkosten dankzij de transparante en gedetailleerde 2x per maand een factuur én het handige onlineplatform ‘Mijn MAES’. Via die beheermodule kun je onder meer je persoonlijke code wijzigen, het brandstofverbruik van werknemers opvolgen en kaarten deactiveren.
 • Handige MAES app
  Gloednieuwe en makkelijk te gebruiken app waarmee je steeds het dichtstbijzijnde station kan vinden, maar ook mobiel mee kan tanken. Zo kan je via de app de pomp vrijzetten!

Tankkaart voor bedrijven en zelfstandigen

De MAES tankkaart is er voor bedrijven en zelfstandigen, en komt tegemoet aan de noden van alle vervoersmiddelen, van bedrijfswagens tot bestelwagens en vrachtwagens. We bieden in ons netwerk namelijk niet alleen diesel, Superplus 98 en Europlus 95 aan, maar onder meer ook AdBlue, CNG en LPG.

 

MAES tankkaart als multimerkentankkaart en all-in-one tankkaart

Je tankt met de multimerkentankkaart van MAES onder andere bij:

Daarnaast bieden wij in Europa vooral een ruime dekking in Nederland aan, en gaan er in onze kaart ook de volgende tankkaarten schuil:

 • Haan tankkaart voor Nederland
 • Vissers tankkaart voor Nederland
 • Firezone tankkaart voor Nederland
 • Esso tankkaart voor Nederland
 • Texaco tankkaart voor Nederland

Snel navigeren:

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenGoedkoop tankenTankkaart particulier
Tankkaart ZelfstandigeTankkaart – MAES Tankkaart – Octa+ Tankkaart
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco TankkaartMAES-AppTankkaart Belgie

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation

Geef je postcode of gemeente in

De kosten van de MAES tankkaart

Hoewel heel wat aanbieders extra kosten aanrekenen voor hun tankkaarten – van ‘service fees’ tot opstartkosten of boetes voor laattijdige betalingen – kom je met MAES nooit voor verrassingen te staan. Onze tankkaart aanvragen is niet alleen gratis, we rekenen ook geen administratieve vergoedingen aan. Wat we wél voorzien, is een supervoordelige prijs aan de pomp!

 

Tanken in de rest van Europa?

Zijn je medewerkers vaak op pad buiten de Benelux? Dan zijn ze wellicht meer gebaat bij de MAES Mobility Card. Met deze all-in-one kaart kun je buiten België niet alleen tanken bij alle Europese stations waar je met Visa kunt betalen, maar kun je ook:

 • parking en tol betalen.
 • het openbaar vervoer nemen.
 • aan ‘shared mobility’ doen.
 • betalen voor elektrisch opladen.
 • een taxi, Uber of eCab nemen.

Nog vragen over onze tankkaarten?

Neem gerust contact met ons op!