MAES Hybrid Card – Blue Corner Netwerk

De MAES Hybrid Card heeft toegang tot alle Blue Corner – laadpunten en het hele Blue Corner laadnetwerk. Zo heb je toegang tot alle openbare laadstations verspreid over heel Europa.

Blue Corner heeft overeenkomsten gesloten met vooraanstaande spelers op de Europese markt voor laadinfrastructuur. Dankzij deze naadloze samenwerking beschikt Blue Corner en dus ook MAES over een uitgebreid laadnetwerk, waardoor je als MAES Hybrid Card gebruiker je elektrische voertuig kunt opladen bij laadpunten van diverse andere merken.

Via MAES kan je dus makkelijk een laadpunt vinden in België of Europa. Ontdek hier waar je overal kan laden. Zo kom je nergens onverwacht zonder stroom te staan.

Ultrasnelle laadpalen

Met de MAES Hybrid Card kan je natuurlijk ook opladen aan de Ultrasnelle laadpalen op ons eigen netwerk. Via deze palen ben je (afhankelijk van je wagen) binnen 10 à 20 minuten weer goed voor honderden kilometers om je reis terug verder te zetten. De palen zijn we samen aan het zetten met onze partner Sparki. De eerste palen zijn eind 2022 gezet op ons station ESSO Wilrijk, ondertussen zijn hier palen bijgekomen op ESSO Destelbergen, ESSO Beveren, MAES Deinze, SHELL Assebroek en op MAES Sint-Kruis. In de komende maanden gaan we nog op vele locaties in totaal honderd laadpalen laten bijplaatsen.

Bij onze laadpalen hangen 2 stekkers, een standaard CCS kabel die maximaal 320 kW kan geven en een vloeistof gekoelde kabel die tot 1.000 kW aankan. De huidige palen van Sparki geven maximaal 350 kW omdat er nog nauwelijks wagens zijn die meer dan 350 kW aankunnen. Dat laat toe om de batterij van uw elektrische wagen in een minimum aan tijd tot 80% op te laden. Onze laadstations zijn tot minimaal 6 keer sneller dan de eerste generatie snelladers (50kWh), die nog op vele plaatsen terug te vinden zijn. De kracht en de snelheid van onze laadpalen zijn dan ook niet te vergelijken met een klassieke laadpaal, die slechts een fractie van de snelheid van onze laadstations levert

Ontdek de MAES Hybrid Card

Onze MAES Hybrid Card is de perfecte oplossing voor je hybride wagen. De kaart heeft naast de toegang tot het Blue Corner Netwerk ook nog eens alle handige eigenschappen van de gewone MAES Tankkaart. Zo kan je hiermee tanken over heel de Benelux en kan je gebruik maken van een handige MAES-app waarmee je mobiel kan tanken.

Interesse?

Vraag nu je MAES Hybrid Card aan!