Ontdek de perfecte laadpas voor jouw elektrische auto.

Of je nu al een elektrische of hybride auto bezit, je begrijpt ongetwijfeld hoe waardevol een goede laadpas kan zijn. Thuis en op het werk opladen is niet altijd mogelijk, en onderweg opladen is vaak noodzakelijk. Met de juiste laadpas kun je moeiteloos gebruik maken van laadpunten in heel het land en zelfs daarbuiten. De overvloed aan keuzes op de markt kan het kiezen echter tot een uitdaging maken. Daarom delen we hieronder graag enkele essentiële overwegingen die je kunnen helpen bij het vinden van de ideale laadpas.

Vind de beste laadpas voor jouw elektrische auto

Een goede laadpas verbetert jouw elektrische rijervaring op diverse manieren:

  • Toegang tot een Uitgebreid Laadnetwerk: Je krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, niet alleen lokaal, maar ook nationaal en internationaal.
  • Gemakkelijk Opladen en Betalen: Dankzij de juiste laadpas kun je eenvoudig opladen zonder gedoe en zonder ingewikkelde betalingsprocessen.
  • Extra Voordelen: Sommige laadpassen bieden extra voordelen, zoals kortingen en exclusieve aanbiedingen die jouw rijervaring nog aangenamer maken.

Welke laadkaart voor je elektrische auto?

Bij het selecteren van de beste laadpas voor jouw elektrische of hybride auto zijn er enkele essentiële factoren om in gedachten te houden:

  • Dekking en Netwerk: Controleer of de laadpas een breed scala aan laadpunten dekt, zowel lokaal als nationaal en internationaal.
  • Tariefplannen: Vergelijk verschillende tariefplannen en kies degene die het beste bij jouw laadgedrag past. Sommige passen bieden voordelige tarieven tijdens daluren, terwijl andere een vast tarief per laadsessie hanteren.
  • Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de laadpas compatibel is met de beschikbare laadinfrastructuur in jouw regio.
  • Extra Voordelen: Overweeg laadpassen die extra voordelen bieden, zoals kortingen op parkeerkosten en speciale deals bij partners.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken app of website voor het beheren van jouw laadpas kan het verschil maken in jouw algehele ervaring.

Ontdek de MAES Hybrid Card

Bij MAES presenteren wij met trots onze handige MAES Hybrid Card. Met deze pas kun je opladen bij het uitgebreide Blue Corner-netwerk, verspreid over heel Europa. Daarnaast profiteer je bij MAES van concurrerende tarieven en slechts een kleine vaste maandelijkse vergoeding van €1 en een vaste lage transactiekost van 0.50 euro. Voor hybride auto’s bieden we nog meer voordelen met de gratis inbegrepen eigenschappen van de MAES tankkaart. Dit omvat toegang tot ons tanknetwerk van maar liefst 1.700 locaties in de Benelux, en de handige MAES-app waarmee je ook onderweg gemakkelijk kunt tanken.

Bij MAES begrijpen we de behoeften van moderne autobezitters en bieden we een allesomvattende oplossing voor jouw oplaad- en tankbehoeften. Wij staan klaar om jouw rijervaring naar een nieuw niveau te tillen.

Interesse?

Vraag nu je MAES Hybrid Card aan!