Met de MAES Mobility Card kun je veel meer dan alleen tanken

Zeg niet zomaar ‘tankkaart’ tegen de MAES Mobility Card. Deze premium kaart is namelijk alles wat je nodig hebt om je werknemers een topservice te bieden en tegelijk zelf kosten te besparen. Met de MAES Mobility Card kunnen je werknemers naast tanken ook nog een beroep doen op heel wat andere diensten. Hoezo? Volg even mee!

Maes Mobility

MAES Mobility: op maat van de moderne werknemer 

Vertegenwoordigers, technisch experts, verkopers, … Sommige werknemers zijn nu eenmaal vaak onderweg. Meestal gebeuren die verplaatsingen met een bedrijfswagen. En hoewel een comfortabele auto de verkeersellende een stuk draaglijker maakt, zijn het soms lange dagen voor je medewerkers op de baan. Leg ze daarom extra in de watten met de MAES Mobility Card. Je bespaart hen er heel wat administratieve ellende mee!  

Dankzij de Mobility Card hoeven je werknemers niet meer elke professionele uitgave te noteren of een bonnetje te vragen aan de kassa. Elke uitgave onderweg kan betaald worden met de Mobility Card, die netjes bijhoudt wat er maandelijks verbruikt is. Het resultaat: één maandelijkse afrekening en meer comfort voor werknemer en werkgever. 

Hogere kostenrecuperatie 

In tegenstelling tot de gewone MAES-tankkaart is de Mobility Card niet gratis. En toch kun je er flink wat mee besparen. De kaart registreert elke uitgave – van parkeerticket tot restaurantuitgaven – en garandeert een correcte facturatie. Op die manier doe je aan maximale btw-recuperatie. Bovendien kun je de uitgaven per werknemer heel eenvoudig beheren. De Mobility Card laat toe om voor elke gebruiker uitgavelimieten en betaalopties vast te leggen.  

Ecologische keuze 

Speelt jouw bedrijf in op duurzame mobiliteit? Ook bij MAES springen we op de kar. Gebruikers van de MAES Mobility Card hebben ook toegang tot onze Milo-app die persoonlijk mobiliteitsadvies geeft, en daarbij het openbaar vervoer niet links laat liggen. Met de Mobility Card kun je bovendien ook betalen aan elektrische laadpalen. Future-proof! 

Meer weten? Neem snel contact op.