Automaat van Mondial Relay aan onze tankstations

Bij MAES willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom voorzien wij niet alleen 25 unieke shops met een uitgebreid aanbod, maar plaatsten wij ook handige Mondial Relay-automaten aan 17 van onze tankstations. In één keer gooi je dus niet alleen je tank vol met brandstof aan een scherpe prijs, maar je haalt ook je pakketjes op of je verstuurt ze.

De vele voordelen van een Mondial Relay-postautomaat

Mondial Relay werkt samen met tal van partners. De bekendste is waarschijnlijk wel Vinted, waarbij je je kleren verkoopt of koopt, zodat die weer een tweede leven krijgen. Ook grote ketens zoals Sephora, H&M, Decathlon en Asos maken gebruik van Mondial Relay voor het ontvangen en verzenden van pakketjes. De automaten van Mondial Relay zijn dus handig wanneer je fan bent van deze en nog veel meer andere merken.

Gebruikmaken van een postautomaat van Mondial Relay is gemakkelijk. Je bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van openingsuren, maar haalt je pakje op of verzend het eenvoudig wanneer je maar wil. Je krijgt ook een handig traceernummer waarmee je je opgestuurde pakketje op de voet kunt volgen. Bovendien hoef je niet in een wachtrij aan te schuiven om je pakketje op te halen of af te geven én kost het je minder. En hét allerbeste voordeel? Je profiteert ook aan onze pompen van scherpe prijzen, dus je kan tegelijkertijd een pakketje afhalen/verzenden én je benzinetank vullen!

Ben je benieuwd aan welke van onze tankstations de Mondial Relay-automaten zich bevinden? Op de onderstaande kaart vind je onze huidige locaties met een automaat terug. Bekijk zeker ook de website van Mondial Relay voor een uitgebreid netwerk aan pick-up points en meer informatie over hun automaten.