quizMAESter

Bijleren onderweg? Met MAES kan alles! Vanaf nu zal je kennis getest worden zowel op onze tankstations als op onze social media. Handige tips en veilige weetjes hebben we in quizformaat opgemaakt en laten we de komende periode op je los! Hier is ‘quizMAESter’! 

QUIZMAESTER

Wat heeft een 2 euro stuk te maken met profieldikte van mijn band, waarom zou ik een geel hesje kopen om in de zon te gaan liggen in het zuiden van Frankrijk, waarom zou ik een alcoholtester nodig hebben als ik niet van plan ben te drinken op weg naar Parijs?

Via quizMAESter krijg je een antwoord op al deze vragen. Zo leer je bij terwijl je de wagen volgooit of terwijl je wat aan het scrollen bent op je social media. Bij MAES willen we dat je steeds veilig de baan op kan en daarom laten we de komende periode onze quizMAESter op je los. Wil je toch een streepje voor hebben op je vrienden? Kijk dan even verder op onze blogpagina: de MAES-tips kunnen je niet alleen de quiz doen winnen, ze zorgen er ook voor dat je steeds veilig de baan op kan!

Wil je graag nog wat extra informatie? Geen probleem! Je kan ons eenvoudig contacteren of duik gerust eens in ons volledige aanbod van blogberichten. Wie weet vind je daar wel een antwoord op de vragen terug!