Ontdek onze gloednieuwe shop in Haine-St Paul

Sinds begin juli kan je terecht op onze nieuwe shop op het MAES tankstation in Haine St-Paul. In de nieuwe shop kan je terecht voor allerlei zaken, van kranten tot verse broodjes!

MAES Haine-Saint-Paul

Buurtwinkel

De shop aan onze nieuw MAES tankstation baten we uit onder de naam l’Unique. Deze shops kan je enkel op onze tankstationsvinden maar zijn meer dan een gewone tankstationshop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt. Natuurlijk voor de traditionele zaken die je verwacht in zo’n shop zoals koffie, drankjes (warm & koud), kranten, magazines,… maar in de rekken kan je ook kuis & huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!

Acties in de shop van Haine St Paul

Elke maand laten we ook enkele acties op jou los. Je kan die acties terugvinden in de shop, zowel op affiches als op de schermen in de winkel zelf. Maar je kan natuurlijk ook gewoon onze facebookpagina in het oog houden, daarin geven we elke maand al een tipje van de sluier 😉

Aan de pomp

Naast het gloednieuwe shop is ook een helemaal vernieuwd tankstation in de kleuren van MAES. Hier kan je terecht voor alle traditionele producten zoals benzine & Diesel. Maar je kan er ook terecht voor AdBlue, Petroleum en Gasolie! Dit allemaal aan een scherpe prijs voor uitstekende kwaliteit! Kom zeker eens langs als je in de buurt bent!

Elke dag kan je er terecht! In de week van 06:00-20:00 en in het weekend van 08:00-17:00.