AdBlue: kwaliteit aan een scherpe prijs

Aan verschillende van de tankstations in het MAES-netwerk kan je AdBlue aan een scherpe prijs tanken.

MAES Oil - AdBlue

AdBlue: kwaliteit aan een scherpe prijs

In samenwerking met Yara, de gootste AdBlue producent ter wereld, verzekeren wij bij MAES een betrouwbare AdBlue-levering van een kwaliteitsproduct aan een scherpe prijs. 

AdBlue van Yara voldoet aan de hoogste industrienormen. Zo ben je er zeker van dat uw SCR-vrachtwagens feilloos functioneren.

Jouw AdBlue is onze zorg

Door onze AdBlue oplegger met een geijkte teller ben je steeds zeker van de juist geleverde hoeveelheid.

Voor het vullen van je machines met AdBlue op jouw werven, hebben wij een distributiewagen uitgerust met een beperkte AdBlue opslag en tankinstallatie. Hierdoor kunnen wij tijdens de levering van gasolie ook jouw machine voorzien van AdBlue.

Je hoeft je ook niet langer zorgen te maken over jouw voorraad. We bieden telemetrie aan als aanvullende dienst. Zo kan je er zeker van zijn dat je steeds over voldoende AdBlue beschikt.

Je kan rekenen op een flexibele AdBlue-levering

Groot bedrijf, middelgrote vloot of eigenaar/chauffeur van één wagen? Je kan rekenen op een flexibele AdBlue-levering, al naargelang de behoefte. Er is een aanbod van verschillende AdBlue-verpakkingen: bussen van 5 of 10 liter, vaten van 210 liter, IBC’s van 1000 liter of bulkleveringen in uw opslagtank.

Tank je liever AdBlue aan de pomp? Een aantal van onze benzinestations zijn al uitgerust met een AdBlue tankinstallatie. Je kan ze makkelijk terugvinden via onze station finder.