Help mee onze MAES-applicatie te verbeteren

Onze applicatie bestaat ondertussen al een iets meer dan een jaartje. Gedurende dat jaar konden onze tankkaartklanten er gebruik van maken om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden, ernaar te navigeren en mobiel te tanken. Sinds kort is de applicatie ook beschikbaar voor particulieren, zij kunnen in plaats van hun tankkaart een bank- en of kredietkaart registreren en hiermee mobiel tanken. Deze functie hebben we enkele maanden geleden stilzwijgend gelanceerd. En nu zijn we benieuwd wat jullie van onze applicatie vinden.

MAES-APP WEBSITE

Feedback over onze applicatie

Of je nu tankt met je tankkaart van MAES of je bankkaart of je gebruikt de app enkel als stationfinder, voor jouw feedback staan we steeds open. We zijn ook benieuwd naar mensen die de app hebben geïnstalleerd, maar hem daarna alweer verwijderd hebben. Wat was net de reden waarom je de app liever kwijt dan rijk was? Enkel met zo’n nuttige informatie kunnen we samen de app verbeteren.

Dus als je even enkele minuten tijd hebt, vul dan onderstaande vragenlijst even in en dan zorgen we er samen voor dat onze app een nog functionelere en handigere app die jouw reispartner kan worden voor op de baan