Help ons mee de MAES app te verbeteren!

Sinds kort hebben we onze MAES-app uitgebreid waardoor je vanaf nu ook mobiel kan tanken met je bankkaart. We zijn nu op zoek naar enkele “Beta testers” om dit deel van onze app verder uit te testen vooraleer we hem loslaten op het grote publiek! Iedere feedback die ons wijst op bugs of die ons helpt om onze app te verbeteren wordt beloond met 1.000 punten t.w.v. €10 die je kan gebruiken in de app!

BETA TESTER MAES APP

Help onze nieuwe MAES-app mee te verbeteren.

Vooraleer we de nieuwe versie van de MAES-app aan de grote klok gaan hangen zouden we graag jullie hulp inroepen om samen de app te testen en te verbeteren! Zo zorgen we er samen voor dat onze MAES-app een functionele en handige app is waarmee je makkelijk de baan op kan! Meer info over de app kan je hier vinden.

Wat moet je doen?

De app kan je ondertussen al downloaden in de Play Store & Apple Store met de nieuwe functionaliteiten. Je kan dan je bankkaart toevoegen bij betaalkaarten en hiermee mobiel de pomp vrij zetten. Heb je problemen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of laat het ons weten via het formulier hier onderaan. Heb je nog andere opmerkingen over de app? Geef ze dan ook gerust even mee.

Win MAES-punten!

We zijn vooral op zoek naar feedback over welke bankkaarten vlekkeloos werken in de app en welke niet. We hebben deze al uitgetest met onze eigen kaarten, maar zijn op zoek naar meer feedback! Iedere goede feedback wordt beloond met 1.000 punten t.w.v. €10 die je kan gebruiken in de app!

Feedback MAES-app

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.