Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen over de MAES Hybrid Card

Veelgestelde vragen over: MAES Hybrid Card

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in Europa?

Neem dan hier even een kijkje.

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in België?

Neem dan hier even een kijkje.

Hoe laadpas aanvragen?

Ben je op zoek naar een Hybrid tankkaart of elektrische laadkaart en wil je zo snel mogelijk je laadpas aanvragen dan kan je gewoon naar dit formulier gaan, je gegevens achterlaten en onze kaartendienst stuurt de beste laadpas voor de hybride auto naar jou op.

Hoe moet ik verschillende laadpassen vergelijken?

Ben je op zoek naar een laadpas, een hybrid card of elektrische laadkaart en weet je niet goed waar heen. Dan ben je bij MAES op het juiste adres. Onze MAES Hybrid Card is de ideale laadpas voor een hybride auto. Maar onze kaart is ook een ideale laadpas voor een elektrische auto. Je krijgt alle voordelen van een gewone MAES tankkaart gecombineerd met een netwerk verspreid over heel Europa.

Wanneer komen de laadtransacties op de factuur?

Je bent van ons gewend dat alle tankbeurten van de maand op facturen 2x per maand terecht komen. Het verwerken van laadbeurten gebeurt helaas met een maand vertraging. Dit heeft te maken met de huidige manier van werken door de exploitanten van laadpalen, hier hebben wij geen invloed op. De laadtransacties van de vorige maand mag je niet deze, maar volgende maand verwachten (let op: dit is 2x in de maand vanaf nu!)

Ik heb al gewone MAES tankkaarten, hoe bestel ik best een Hybrid Card?

Je kan dan best even een mailtje sturen naar de tankkaartendienst en daar geef je in hoeveel Hybrid Cards je wenst.

Waar kan ik overal opladen met de laadpas elektrische auto?

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in Vlaanderen en hier voor de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Hangt er een vaste kost aan de Hybrid Card?

Voor maar 1 euro per maand en een vaste transactiekost van 0.5o euro krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij.

Kan ik met de Hybrid Card ook gewoon tanken aan de pomp?

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Ik heb een Tesla, kan ik ook gebruik maken van de MAES Hybrid Card?

Ja, hoewel het netwerk van Tesla laadpalen (nog) niet is aangesloten op het grote Europese interoperabiliteitsnetwerk waar wij met onze Hybrid Card deel van uitmaken, kan je wel gewoon met je Tesla zonder problemen laden op niet-Tesla laadpalen met onze Hybrid Card.

Meer tonen