Banner Tankkaart voor professionals
MAES Zulte

Beschikbare producten

Diesel B7
Benzine 95 E10
Benzine 98 E5
V Power Benzine

Prijzen *

Eurosuper

€ 1,789

Superplus

€ 2,130

Diesel

€ 1,939
* Deze prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeld op de pomp is altijd de prijs die zal worden berekend.

Betaalmogelijkheden

MAES Tankkaart

Tankkaart aanvragen

Bij MAES ben je steeds aan het juiste adres indien je op zoek bent naar een tankkaart voor bedrijven of een tankkaart voor zelfstandigen. De gratis MAES tankkaart zorgt voor een netwerk van 1700 locaties verspreid over heel de Benelux en dit aan een scherp tarief. Je tankkaart aanvragen kan je eenvoudig via de MAES website. Op onze website kan je trouwens ook heel makkelijk de verschillende tankkaarten vergelijken. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt! Ook voor particulieren hebben we binnenkort een handige app waar je makkelijk alles mee kan bijhouden!

Interesse?
Vraag je gratis tankkaart voor professionals aan.

MAES Mobility Card

Extra opties dankzij de MAES Mobility Card

Zin in een kaart die nóg meer kan? Dan zit je goed met de MAES Mobility Card. Parking betalen, tol betalen of het openbaar vervoer nemen, het wordt je zeer makkelijk gemaakt met onze MMC-card. De MAES Mobility Card is zelfs afgestemd op de allernieuwste ‘cash for car’-regeling. Het is een ideale oplossing om je mobiliteitsbudget of mobiliteitsvergoeding te beheren. MAES heeft voor jou ook alle info over voordeel alle aard berekenen netjes opgelijst.

HVO MAES

HVO (Hydrotreated Vegetable Oil)

HVO Tanken? Dat kan vanaf nu ook bij MAES. HVO biodiesel is een hernieuwbare diesel gemaakt van restafval waardoor deze aanzienlijk minder zwaar doorweegt op ons milieu. Je kent het misschien als blauwe diesel, HVO100 of HVO Diesel, maar bij MAES aan de pomp noemt het gewoon HVO.

MAES Tankkaart

Hybride tankkaart

Met de MAES Hybrid Card heb je al de vertrouwde kwaliteitsvolle eigenschappen van je gewone tankkaart met daarbij nog eens een enorm groot netwerk van laadpunten verspreid over héél Europa. Deze handige elektrische tankpas zorgt ervoor dat je met je gewone wagen, hybride wagen of elektrische wagen steeds terecht kan bij een tankstation of laadpaal.

AdBlue

Adblue® aanbod bij MAES

In veel MAES-tankstations of tankstations van het MAES tankkaart netwerk kun je ook AdBlue® tanken aan de pomp of AdBlue® kopen in de shop. Weet je niet goed wat AdBlue® is? Neem hier dan even een kijkje voor alle informatie rond AdBlue®. Bij MAES zorgen we steeds voor een scherpe prijs van AdBlue®.

Multimerkentankkaart

Verschillende types tankkaarten

Bij MAES kan je niet enkel terecht als klant van MAES maar ook met de ESSO tankkaart, OCTA+ tankaart, SHELL tankkaart, TEXACO tankkaart en zoveel andere kaarten. Heb je zelf de MAES tankkaart? Dan heb je praktisch ook een universele tankkaart of multimerkentankkaart, want met je MAES tankkaart kan je ook tanken op alle bovenstaande merken en nog veel meer. Een volledig overzicht vind je hier.

Tanken bij Neeroeteren Shell

Ben je op zoek naar het Neeroeteren Shell? Ontdek alle voordelen dat Neeroeteren Shell je te bieden heeft, hoe je kan betalen én voor welke producten je hier terecht kan. De prijzen van het station worden steeds up-to-date gehouden op onze website. Ook de beschikbaarheid van een shop en de openingsuren voor het Neeroeteren Shell kan je op onze website raadplegen.

Neeroeteren Shell maakt onderdeel uit van het MAES netwerk. Ontdek onze moderne tankstations die beschikken over verschillende betaalmogelijkheden en brandstoffen. Het Maes netwerk zet ook in op elektrisch laden voor elektrische of hybride wagens. Op die manier zijn wij klaar voor de toekomst.
Bij MAES geniet je van de beste service en tank je bovendien bij het goedkoopste tankstation in de buurt. 

Bovendien kan je bij Neeroeteren Shell terecht met je MAES tankkaart. Het MAES tankstation netwerk is zeer groot en omvat om en bij de 1700 tankstations verspreid in de Benelux. Ook voor elektrisch laden kan je rekenen op het MAES netwerk. Met een MAES tankkaart kan je terecht met 1 tankkaart voor verschillende merken waaronder MAES, Shell, Esso, Texaco, Octa+, Bruno, PMO en G&V.

De MAES tankkaart is gratis en heel eenvoudig online aan te vragen zowel door bedrijven als particulieren. Meer nog, geen kleine lettertjes en een transparant factuur. En met je MAES tankkaart kan je dus terecht bij Neeroeteren Shell.

Start dus meteen je route naar Neeroeteren Shell, wij ontvangen je graag!