De ideale laadpas voor België en daar buiten: De MAES Hybrid Card voor elektrisch laden

De nieuwe MAES Hybrid Card is de ideale laadpas die je kan gebruiken op meer dan 5.000 locaties in België en daarnaast nog eens meer dan 200.000 laadpunten verspreid over héél Europa. Daarnaast kan je met deze laadkaart ook gewoon tanken, je geniet naast de laadpunten dus ook van al de vertrouwde eigenschappen van de gewone MAES tankkaart. Je kan deze laadpas nu al aanvragen aan een tijdelijk scherp tarief van €1/maand exclusief laden aan een transactiekost van 0.5 euro. Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

  • Ruim 200.000 laadpunten in Europa
  • Laag tarief van €1/ maand en 0.50 euro transactiekost(tijdelijke aanbieding)
  • Pas de code van je laadpas zelf aan
  • 2x per maand transparante factuur
  • Makkelijk online beheer
  • Dezelfde handige eigenschappen van je gewone tankkaart

Laadpas met groeiend netwerk van ruim 200.000 laadpunten verspreid over heel Europa.

Met de laadkaart van MAES kan je genieten van een groeiend netwerk van meer dan 5.000 laadpunten verspreid over heel België. En daar bovenop kan je met deze laadpas ook nog eens terecht op meer dan 200.000 punten in heel Europa. Je kan dus makkelijk op reis met je elektrische auto en de MAES Hybrid Card. Hier kan je trouwens een overzichtje vinden van al de laadpunten waar je met deze laadpas terecht kan.

Maak nu gebruik van ons tijdelijk tarief voor de MAES Hybrid Card voor maar €1 per maand (excl. opladen) en een extra lage transactiekost van 0.50 euro.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

De beste laadpas voor je Hybride wagen.

De MAES Hybrid Card is de perfecte oplossing voor jouw hybride wagen. Zoals hierboven vermeld kan je met deze laadkaart gebruik maken van een enorm groot netwerk over heel Europa. Maar daarnaast kan je ook genieten van dezelfde voordelen van onze MAES Tankkaart, je kan dus terecht op een netwerk van meer dan 1.700 tankstations verspreid over héél de Benelux. Laden & tanken samen en dit met maar één kaart? Dat kan met de MAES Hybrid Card.  

Tijdelijk tarief van €1/maand en 0.50 euro transactiekost

Deze laadkaart voor je elektrische auto kan je nu tijdelijk krijgen aan €1/maand en 0.50 euro transactiekost. Haast je nu om op deze aanbieding van de combinatie van een goedkope laadpas & tankkaart in te gaan!

Pas je code van je kaart zelf aan

Het zijn maar vier cijfers. Maar als je de combinatie niet zélf kiest, ben je je pincode snel weer vergeten. Daarom kun je de code van je MAES Hybrid Card personaliseren. Nooit meer miserie aan de pomp of laadpaal!

2x per maand transparante factuur

Twee keer per maand krijg je een transparant en duidelijk overzicht op je factuur van al je transacties. Zowel deze van de laadpas voor je elektrische auto of de tankbeurten aan de pomp van je hybride wagen.

Online beheer met tal van voordelen

Voor welk bedrag heb je deze maand al getankt of opgeladen? Wanneer komt je volgende factuur eraan? De antwoorden hierop vind je allemaal in de persoonlijke online module van je tankkaart. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent, en volg je het tankgedrag van je personeel op de voet.

De beste laadpas kan je nu vinden bij MAES!

Ben je aan het kijken welke laadpas het beste is of welke laadpas goedkoop is? Dan mag je nu stoppen met laadkaarten te vergelijken. Want met de MAES Hybrid Card heb je de ideale laadkaart voor je elektrische wagen!

Blue Corner

MAES werkt samen met Blue corner om je te voorzien van een betrouwbaar en groot netwerk voor elektrisch laden. Zo kan je niet enkel elektrisch laden om in jouw buurt rond te rijden, maar zo kan je ook met de MAES Hybrid Card en jouw elektrische wagen op reis vertrekken.

Heb je al tankkaarten bij MAES, contacteer ons dan gewoon via contact of mail en laat weten hoeveel Hybrid Cards je nodig hebt. 

Hybrid Card bestellen?

Snel navigeren:

Op de MAES site kan je heel wat belangrijke informatie terugvinden rond tankkaarten. Via onderstaande links kan je snel en makkelijk navigeren naar de pagina die je wenst!

Tankkaart vergelijkenTankkaart aanvragenGoedkoop tankenTankkaart particulier
Tankkaart ZelfstandigeTankkaart – MAES Tankkaart – Octa+ Tankkaart
Esso Tankkaart Shell TankkaartTexaco Tankkaart

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in Europa?

Neem dan hier even een kijkje.

Op zoek naar een laadkaart voor elektrische auto’s in België?

Neem dan hier even een kijkje.

Hoe laadpas aanvragen?

Ben je op zoek naar een Hybrid tankkaart of elektrische laadkaart en wil je zo snel mogelijk je laadpas aanvragen dan kan je gewoon naar dit formulier gaan, je gegevens achterlaten en onze kaartendienst stuurt de beste laadpas voor de hybride auto naar jou op.

Hoe moet ik verschillende laadpassen vergelijken?

Ben je op zoek naar een laadpas, een hybrid card of elektrische laadkaart en weet je niet goed waar heen. Dan ben je bij MAES op het juiste adres. Onze MAES Hybrid Card is de ideale laadpas voor een hybride auto. Maar onze kaart is ook een ideale laadpas voor een elektrische auto. Je krijgt alle voordelen van een gewone MAES tankkaart gecombineerd met een netwerk verspreid over heel Europa.

Wanneer komen de laadtransacties op de factuur?

Je bent van ons gewend dat alle tankbeurten van de maand op facturen 2x per maand terecht komen. Het verwerken van laadbeurten gebeurt helaas met een maand vertraging. Dit heeft te maken met de huidige manier van werken door de exploitanten van laadpalen, hier hebben wij geen invloed op. De laadtransacties van de vorige maand mag je niet deze, maar volgende maand verwachten (let op: dit is 2x in de maand vanaf nu!)

Ik heb al gewone MAES tankkaarten, hoe bestel ik best een Hybrid Card?

Je kan dan best even een mailtje sturen naar de tankkaartendienst en daar geef je in hoeveel Hybrid Cards je wenst.

Waar kan ik overal opladen met de laadpas elektrische auto?

Het netwerk van publieke laadpunten groeit elke dag gestaag verder over héél Europa. Deze laadpunten zijn al vindbaar in de meeste navigaties, maar hier kan je een overzicht krijgen van al de locaties in Vlaanderen en hier voor de rest van Europa. Zo zie je makkelijk met één oogopslag het uitstekende netwerk waarvan je met de MAES Hybrid Card kan van genieten.

Hangt er een vaste kost aan de Hybrid Card?

Voor maar 1 euro per maand en een vaste transactiekost van 0.5o euro krijg je naast de gewone tankkaart eigenschappen ook het hele elektrische netwerk van Blue Corner erbij.

Kan ik met de Hybrid Card ook gewoon tanken aan de pomp?

Met je MAES Hybrid Card geniet je niet enkel van de oplaadpunten, maar ook van alle vertrouwde eigenschappen van je gewone MAES tankkaart. Zo kan je ook steeds terecht op alle tankstations van ons uitstekend netwerk van 1700 locaties over de Benelux.

Ik heb een Tesla, kan ik ook gebruik maken van de MAES Hybrid Card?

Ja, hoewel het netwerk van Tesla laadpalen (nog) niet is aangesloten op het grote Europese interoperabiliteitsnetwerk waar wij met onze Hybrid Card deel van uitmaken, kan je wel gewoon met je Tesla zonder problemen laden op niet-Tesla laadpalen met onze Hybrid Card.

Meer tonen

Een laadpas aanvragen was nooit zo eenvoudig

Indien je al tankkaarten hebt kan je steeds een mailtje sturen!