Gebruik je OBU voor de Liefkenshoektunnel

Rij vlot door de Liefkenshoektunnel met je OBU

Beste Klant,

Als klant van MAES, businesspartner van Satellic, kan je je OBU ( laten ) activeren om zonder oponthoud de tolpoorten voorbij te rijden.

Bij aankomst registreert een antenne automatisch je OBU waarna de slagboom opengaat, het licht op groen springt en je je weg kan vervolgen. Heel eenvoudig.
Bovendien kan je met een OBU genieten van het laagste toltarief! De tarieven van de Liefkenshoektunnel kan je hier steeds raadplegen.

Dus je hoeft niet meer te zoeken naar je kaart, of zelfs halt te houden aan de tolpoort. Eenvoudig en handig is dit. De afrekening van de tol zal op dezelfde wijze als de kilometerheffing gebeuren. Nadien kan de factuur worden gedownload via het Road User Portal van Satellic. Voor meer info over de toegang van de Liefkenshoektunnel met je OBU kan je altijd hier terecht.

MAES Stationfinder.

Wist je dat MAES haar netwerk van stations die je kan gebruiken met je MAES tankkaart recent gevoelig heeft uitgebreid? Al liefst meer dan 700 stations in de Benelux en binnenkort breiden we nog verder uit. Meer info over de MAES tankkaart vind je op onze nieuwe website en een overzicht van alle stations vind je gemakkelijk terug via onze stationfinder.