Introductieaanbieding MAES Mobility Card

De MAES Mobility Card is de mobiliteitsoplossing om je leven te vergemakkelijken. Al jouw mobiliteit kan je er mee regelen, van reizen (nationaal & internationaal), tot je brandstof of het openbaar vervoer.

Klik hier voor onze introductieaanbieding
Al deze transacties verschijnen daarna overzichtelijk op één btw-factuur! Handig toch! Bovendien profiteer je van aantrekkelijke tarieven en kortingen op onder andere tank- en parkeerkosten. Zo wordt zakelijk reizen wel heel gemakkelijk.

Geen ticketjes meer!
Gedaan met onkostennota’s of ticketjes bijhouden. Dankzij de MAES Mobility Card worden al jouw mobiliteitskosten maandelijks verzameld op één factuur. Deze kan je dan makkelijk gaan gebruiken voor je btw-aangifte. Deze op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Besparen met de MAES Mobility Card
Door de MAES Mobility Card bespaar je op je zakelijkste kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en je btw-teruggave te maximaliseren. Je spaart niet alleen geld maar ook tijd. Doordat alle kosten netjes en automatisch op de factuur komen te staan verspeel je geen tijd meer met het bijhouden en verwerken van de losse ticketjes en onkostennota’s.

Meer dan een tankkaart
De MAES Mobility Card is de oplossing voor alle mobiliteitskosten. Van parkeren tot elektrisch laden, van Uber tot een deelfiets- of auto en van alle openbaar vervoer tot een vliegticket. Alle kosten komen daarna allemaal periodiek op 1 factuur, makkelijk om de BTW te verrekenen in 1 keer.

Introductieaanbod
Speciaal voor MAES tankkaart klanten die een MMC contract sluiten! Nu iedere nieuwe MAES Mobility Card (t.w.v. 17,50) voor de tijdelijke introductieprijs van 8,95! Aanbieding geldt tot eind oktober.

Klik hier voor de tijdelijke actie! Milo-app
Eens je de MAES Mobility Card hebt kan je ook makkelijk de gratis en superhandige Milo-app downloaden en installeren. Deze app geeft je een waaier aan mogelijkheden:

Milo regelt en betaalt mobiliteit

  • Milo laat je mobiel parkeren met één druk op de knop.
  • Tickets nodig voor De Lijn of NMBS? Makkelijk met Milo!
  • Taxiservice nodig? Met Milo kan je handig gebruik maken van Uber, eCab & Mytaxi.

Milo plant en geeft informatie voor onderweg:

  • Milo geeft je actueel reisadvies, gebaseerd op je agenda, locatie, voorkeuren en actuele verkeersinformatie.
  • Milo navigeert je meteen met 1 druk op de knop naar parkeergarages, tankstations, vergaderlocaties, laadpunten en zo veel meer.
  • Twijfel je nog tussen de auto of de trein? Milo laat je de reistijden eenvoudig vergelijken.

Milo geeft inzicht en beantwoordt al uw vragen

  • Snel een kostenplaats, klantnaam of privé/zakelijk toe te voegen aan je transacties
  • Direct inzicht in je actuele Mobility budget.
  • Vragen of hulp nodig? De makkelijke chatfunctie geeft je meteen antwoord.