CARaoke: Met MAES de baan op!

Vaak de baan op betekent vaak ook dezelfde radiozender op. Dit betekent dezelfde programma’s, stemmen, muziek en het ergste van al nog dezelfde reclame. Bij MAES weten we dat het soms wat eentonig kan zijn als je vaak in de wagen zit. Vandaar hebben we nu de gloednieuwe MAES Spotify lijst, met de beste songs voor onderweg.

Caraoke met MAES

Je zal het misschien al gezien hebben op de schermen in onze stations, MAES CARaoke, waar we je met plezier uitnodigen om uit volle borst te zingen tijdens het tanken. Toegegeven, we snappen dat je hiervoor liever even wacht tot wanneer je veilig afgesloten in je wagen zit. Vandaar hebben we ook de MAES CARaoke spotify lijst aangemaakt. Een leuke lijst vol topmuziek voor onderweg. Want, met MAES onderweg is met plezier onderweg!

De MAES CARaoke lijst zullen we regelmatig updaten met de beste songs voor achter het stuur, toppers van nu met klassiekers van vroeger, voor elk wat wils! Heb je graag je topliedje erbij? Hieronder kan je al je suggesties achterlaten, of bezoek onze FB pagina en laat daar van je horen!

MAES CARaoke