Een tankkaart op maat van je bedrijf: wat betekent dat?

Of je nu tien of honderd-en-tien werknemers in dienst hebt, je wilt hen tevreden houden en je bedrijf zo efficiënt mogelijk runnen. Met een tankkaart vang je die twee vliegen in één klap. In tegenstelling tot betalingen met cash (die gepaard gaan met reçuutjes, die op hun beurt weleens verloren raken), laten betalingen met een tankkaart jou toe om meteen zicht te hebben op het tankgedrag van medewerkers. Zo’n kaart registreert namelijk elke tankbeurt elektronisch. Als je kiest voor een MAES-tankkaart, doe je jezelf bovendien nog tal van andere voordelen cadeau.

tankkaart

Alles voor administratieve vereenvoudiging

Een tankkaart is bovenal synoniem met administratieve vereenvoudiging. Je hoeft voor de aftrek van de btw dus niet meer met bonnetjes aan de slag, maar je krijgt een 2 x per maand factuur toegestuurd. Dit betekent meteen dat je werknemers nooit te maken krijgen met een weigering aan de pomp: alle tankbeurten betaal je gewoon twee keer per maand. Bovendien kun je het verbruik van meerdere auto’s perfect in kaart brengen. Tot slot is een tankkaart natuurlijk dé manier om veilige transacties te doen aan de pomp.

Een MAES-tankkaart: sterke condities

Of je bedrijfswagens nu Eurosuper, Superplus of Diesel nodig hebben: je kunt altijd bij MAES terecht. In tal van onze stations zijn er bovendien extra producten beschikbaar, zoals AdBlue, petroleum, gasolie, LPG en CNG. Ook niet onbelangrijk: een tankkaart van Maes biedt je uitzonderlijk sterke prijscondities. De kaart zelf is trouwens volledig gratis: je wordt dus niet verrast door verborgen maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Jouw bedrijf staat nooit stil

Bedrijfswagens zijn de motor van je business. Ze helpen je medewerkers vlot op kantoor te raken en hun klanten gemakkelijk te bereiken. Met een MAES-tankkaart voor bedrijven kun je tegenwoordig terecht bij een uitzonderlijk groot netwerk van ruim 750 tankstations, verspreid over heel België en Nederland. Dankzij die uitgebreide dekking hebben je werknemers met andere woorden altijd een tankstation in de buurt. Zo blijven zij, en bij uitbreiding jouw bedrijf, altijd in beweging.