We are transport

WE ARE TRANSPORT

We Are Transport

1, 2 & 3 juni vindt de eerste editie van de B2B-beurs “We Are Transport” plaats, georganiseerd door FEBIAC & Transport & Logistiek Vlaanderen. Deze beurs richt zich tot professionele bezoekers uit de transportwereld uit België en de aangrenzende landen. Door de populariteit van deze beurs hebben beide organisators al besloten om er een 3e dag bij te voegen. Met MAES hebben wij al een stand op deze beurs en ook jij kan er bij zijn!

Stand MAES

Het doel van deze vakbeurs is om uit te groeien tot een trekpleister en de plaats om doeltreffend te netwerken.

Bij MAES hebben we meteen het belang gezien van deze vakbeurs om te blijven groeien en onze diensten te verbeteren. Zeker met de lancering van ons nieuw product MAES CleanDiesel, onze nieuwe mobiliteitskaart en onze uitbreiding naar de Benelux vonden we dat deze transportbeurs een ideale gelegenheid was om te netwerken en onze producten in de kijker te zetten.

The place to be voor transporteurs en vlootbeheerders
Deze vakbeurs wordt de trekpleister voor transporteurs en vlootbeheerders die het allernieuwste transportmateriaal en sector gebonden diensten willen ontdekken, want deze beurs zal de bezoeker een ruim pallet aan goederen en diensten voorschotelen.

1, 2 & 3 juni 2018 – Paleis 5, Brussels Expo.