EHBT

Veiligheid gaat in deze toch wel bizarre tijden boven alles. Dat beseffen we bij MAES maar al te goed.
Net daarom installeerden we op al onze stations een EHBT-stand. Dat is een dispenser met alcoholgel die het voor je mogelijk maakt om je handen te ontsmetten voor én na het tanken.

Eerste hulp bij tanken

Stilaan kruipen we uit het dal waarin we sinds de Corona-crisis zitten. Het heeft een effect gehad op het dagdagelijkse leven van ons allemaal. Maar beetje bij beetje wordt onze routine hervat en kunnen we terug naar het ‘normale’ leven. Een normaal leven waarin veiligheid en gezondheid nog meer dan anders een primaire rol zullen spelen. Dat geldt uiteraard ook voor MAES.

Nu we met z’n allen terug naar het werk rijden of zelfs met de wagen op reis kunnen vertrekken, wordt er ook weer meer getankt. Om onze klanten meer veiligheid te bieden, hebben we op elk tankstation een EHBT (Eerste Hulp Bij Tanken) dispenser opgehangen. Deze dispenser biedt onze klanten gratis een zeer kwaliteitsvolle handgel aan. Geen waterachtige vloeistof die jouw handen uitdroogt, maar wel een handgel van topkwaliteit die aan de strengste eisen voldoet wanneer het gaat om desinfectie van je handen. Zo kan je jouw handen ontsmetten voor én na het tanken/betalen en hoef je je dus geen zorgen meer te maken over je handhygiëne.

Op deze manier wilt MAES jou verzekeren van een veilige tankbeurt en een veilige rit. Nog meer tips  om veilig onderweg te zijn vind je hier. Een overzicht van waar je al onze stations kan vinden? Dat kan via onze stationfinder.