Wat zijn de eigenschappen van Supremium Diesel?

Wie let op zijn voeding en zo gezond mogelijk eet, merkt meteen een verschil. Iets minder suiker, en je hebt meteen minder last van energiedips. Minder verzadigde vetten consumeren doet dan weer wonderen voor je cholesterol. Maar weet je eigenlijk wel wat je wagen binnenkrijgt? Daar maakt het type brandstof namelijk net zo goed een wereld van verschil – niet alleen op het vlak van prestaties, maar ook qua zuinigheid en vermogen. De ene dieselbrandstof is de andere niet, maar met het Supremium Diesel speel je op zeker.

Supremium Diesel

Een grondig gereinigde motor

Misschien denk je dat brandstof louter dient om je wagen te doen bollen. Hoewel dat natuurlijk de hoofdtaak is, vervult diesel daarnaast nog tal van andere functies. Zo zijn brandstofingenieurs er na uitgebreide experimenten met formules en ingrediënten in geslaagd om de Supremium Diesel te ontwikkelen. Die reinigt cruciale onderdelen van de motor en smeert tegelijk het brandstofsysteem. Zo bescherm je de motor tegen corrosie en verleng je zijn levensduur, gewoon door met je wagen te rijden. Supremium Diesel bevat extra veel reinigend additief en werd zo samengesteld dat het bezinksels uit je motor verwijdert, zodat je het ‘hart van je wagen’ schoon houdt.

Een schone motor is een zuinige motor

Dat je je motor een plezier doet met Supremium Diesel en hij hierdoor langer meegaat, is natuurlijk al een mooi voordeel. Maar wist je dat een schone motor ook een zuinigere motor is? Hoe minder vervuild je automotor, hoe beter hij presteert en hoe meer vermogen jij als bestuurder kunt aanwenden. Meer vermogen betekent meer rijplezier, terwijl een lager brandstofverbruik uiteraard goed nieuws is voor je portemonnee.

Nóg enkele voordelen van Supremium Diesel

Verder slaagt Supremium Diesel er dankzij zijn hoge kwaliteit in om je brandstofemissie naar beneden te halen – waar jij op jouw beurt het milieu een groot plezier doet. En nog één uitsmijter voor wie zich geweldig stoort aan het lawaai van zijn of haar motor: Supremium Diesel doet je motorgeluid afnemen, zodat jij in alle comfort kunt rijden.

Je leest het: dieselmotoren hebben de laatste jaren een hele evoluties doorgemaakt, maar dieselbrandstof is zeker niet achtergebleven! Wil je je motor verwennen én het jezelf makkelijk maken? Vraag dan snel een MAES-tankkaart aan.