mazout-tanken-tankstations-MAES

Industriële gassen

Wij zijn verdeler van industriële gassen van Totalgaz. Je kunt bij ons terecht voor je aankoop van butaan- en propaangas in ons depot in Rumst.

  • Butaangas in flessen van 12,5kg
  • Propaan in flessen van 10,5kg, 18kg en 46,5kg

Daarbij hebben wij voor gebruik bij heftrucktoestellen flessen propaangas met dompelaar/plongeur van 10,5 kg en 18 kg in voorraad.

Ook voor alle soorten industriële gassen van het merk Air-Products kun je op MAES vertrouwen.

Geef maar gas

Van zodra je peilmeter op 20% staat, is het tijd om gas te bestellen. Je kunt gemakkelijk bestellen door ons te contacteren, of eenvoudigweg langs te komen bij ons depot in Rumst.

Butaan of propaan?

Butaangas kun je vooral gebruiken voor allerlei zaken in de keuken, maar ook om je boiler te laten draaien. Het bevriest echter bij 0°C, dus je slaat het best binnen op. Deze industriële gassen zijn vooral geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Propaangas is het mazoutalternatief bij uitstek om je huis gezellig warm te houden tijdens de wintermaanden. Het is een goedkope en niet-vervuilende brandstof die de winterse koude met gemak doorstaat. Zowel geschikt voor huishoudelijk als professioneel gebruik.

  • Milieuvriendelijk
    Propaangas is één van de properste energiebronnen. Dat is niet alleen goed voor je installatie, maar ook voor het milieu.
  • Betrouwbaar en veilig
    Dankzij strikte veiligheidsnormen in de wetgeving en regelmatige controles van opslagplaatsen is ook gas een relatief veilige energiebron.

Wil je meer weten over ons aanbod industriële gassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing.

Heb je vragen over dit product of wil je een bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op!